Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΕΛ Vs Τράττος 0 – 1


Αυτό έμελλε να ζήσουμε απόψε στο Τσίρειο στάδιο. Εμείς οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ πάντα λέμε ότι τα είδαμε όλα με την διαιτησία αλλά φροντίζουν κάθε φορά να μας διαψεύδουν. Σήμερα το αποέλ έπαιζε με 12 παίχτες και ο δωδέκατος ήταν πολύ ισχυρός γιατί ήταν αυτός που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικά τα λόγια του κύριου Μιχαηλίδη στην συνέντευξη τύπου όπου είπε πως νόμιζε πως ο κύριος Τράττος ανέβηκε επίπεδο αλλά φαίνετε πως έκανα λάθος. Επίσης δηλώσεις έκανε και ο κύριος Σοφοκλέους που είπε πως ξέρουμε πως όταν παίζουμε με το αποέλ πρέπει να παίζουμε σούπερ για να έχουμε έστω ελπίδες για κάτι καλό.

Ο κύριος αυτός με τα μαύρα αρνήθηκε να δώσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πουρσαϊτίδη στο 25 λεπτό και να αφήσει πρώτα το αποέλ με δέκα παίχτες εκεί που η ομάδα μας ήταν καλύτερη και έφτιαχνε την μια ευκαιρία πάνω στην άλλη. Αντί αυτού μας κασάπεψαν τον Κρασά και αυτήν την στιγμή είναι αμφίβολος για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οι κίτρινες κάρτες έβγαιναν με μεγάλη ευκολία από το τσεπάκι του στους παίχτες μας ενώ για το αποελάκι δυσκολευόταν να την βρει. Άφησε το αποέλ να παίζει σκληρά και αντιαθλητικά ενώ την δικιά μας ομάδα συνεχώς τους σταματούσε με φάουλ άμπα τζαι χτυπήσουμε τα μωρά του αποέλ. Στην φάση του γκολ στο 83 προηγήθηκε καθαρότατο φάουλ πάνω στον Πούλπο το οποίο και φυσικά δεν έδωσε. Τελειώνοντας με τα σφαγιαστικά λάθη του εν λόγω διαιτητή μας στέλνει στην Λάρνακα την ερχόμενη αγωνιστική με σωρεία προβλημάτων αφού μένουν εκτός λόγω καρτών Κατιάνγκα, Τοράο, Βάργκας δηλαδή αποδεκατισμένο κέντρο. Η ομάδα μας σε δηλώσεις του κύριου Παλλαρή μετά το ματς θα κηρύξει τον Τράτο ως ανεπιθύμητο να διαιτέυσει ξανά παιχνίδια της ομάδας μας.

Φάσεις για γκολ.

-στο 6’ με το δυνατό σουτ του Γκονζάλες υποχρεώνει το Χιώτη να επέμβει καθοριστικά διώχνοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
-δυο λεπτά αργότερα το επικίνδυνο σουτ του Φρέντυ από επίκαιρη θέση δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
-στο 13’ το κοντινό σουτ του Κόντη μέσα από την περιοχή έπειτα από το κατέβασμα του Μπρούσερ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κωνσταντίνου.
-Στο 38’ το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα όμως βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Κωνσταντίνου που αποσόβησε αποτελεσματικά το συρτό δυνατό σουτ του Ονουάτσι μετά από πάσα του Χαραλαμπίδη.
-στο 42’ όταν ο Γκονζάλες βρήκε με πάσα τρύπα του Ρόκε ο οποίος ελίχθηκε επικίνδυνα αλλά το σουτ του από δύσκολη γωνιά κατέληξε χωρίς ευστοχία.
-στο 50’ η καρφωτή κεφαλιά του Αλεξάνδρου έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπίδη παρεμποδίσθηκε πάνω στη γραμμή από τον Ονουάτσι για να απομακρυνθεί ακολούθως από τους αμυντικούς της ομάδας μας.
-Στο 70΄αποβολή του Τοράο με δεύτερη κίτρινη κάρτα
-στο 79’ ο Χιώτης ενέργησε εκπληκτικά διώχνοντας καθοριστικά σε κόρνερ το μακρινό σούτ που επιχείρησε ο Βάργκας.
-Στο 83 γκολ από Μοιροσάβλεβιτς αφού προηγήθηκε φάουλ στον Πούλπο που δεν σφυρήχθηκε.
-Στο 90 πέναλτι υπέρ της λούλας αποέλ που υπέπεσε ο Μ. Λουκά αλλά απέκρουσε ο πολύ καλός σήμερα Π. Κωνσταντίνου.

ΑΕΛ: Κωνσταντίνου, Τζούνιορ, Φρέντι, Γκονζάλες, Ιορτάκε(56’ Βάργκας), Τοράο, Ρόκε(74’ Κέρκεζ), Κατιάνγκα, Ουόν, Κρασάς(34’ Λουκά), Κακογιάννης.



Κίτρινες: Βάργκας, Κατιάνγκα, Κωνσταντίνου, Λουκά



Κόκκινη Τοράο (δεύτερη κίτρινη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: