Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Μέσα και ο Πίτερ Οφορίκουε

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδα μας για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΠΕΠ στο Τσίρειο στάδιο.
Στην λίστα απόντων αφαιρέθηκε το όνομα του Σερίγκε Κατιάγκα, που προπονείται κανονικά και με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Από κει και πέρα, κάποιες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην ενδεκάδα όπου παρατάχθηκε η ομάδα μας κόντρα στην Πάφο.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Πάνου Κωνσταντίνου κάτω απο τα γκολ-πόστ αντί του Έμπεντε, που έπαιξε βασικός μετά από αρκετούς μήνες. Επιπλέον θέση διεκδικεί και ο Πίτερ Οφορίκουε, που πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Πάφο, δείχνοντας ότι ξεπέρασε μια και καλή, το πρόβλημα στους προσαγωγού, που τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Απο κει και πέρα, η αμυντική γραμμή θα αποτελείται απο τους Ουόν στα δεξιά, τον Τζούνιορ αριστερά ενώ οι Κακογιάννης και Ιορτάκε θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τον ανασταλτικό χώρο θα καλύψουν οι Κερκέζ και Τοράο ενώ ο Βάργκας, πιθανότατα να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά τους στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Από αριστερά, στα «φτερά» θα κινείται ο Κλέιτον ενώ απο δεξιά ένας εκ των Οφορίκουε και Ρόκε θα δίνουν βοήθειες στον Φρέντι που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: