Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

“Θα υπακούουν στους κανόνες μου...”


Παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του Melford Arena ο νέος προπονητής της ομάδας μας Μίχαι Στοικίτσα. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας υπόγραψε 18 μηνο συμβόλαιο.


Τον λόγο πήρε πρώτα ο Τάσος Παλλαρής
“Για τον επόμενο ενάμιση χρόνο τεχνικός της ομάδας μας θα είναι ο Μίχαι Στοϊκίτσα. Είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, έχει κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύουμε ότι μαζί του θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας.”
Στην συνέχεια ο Τάσος Παλλαρής αναφέρθηκε στην στελέχωση του προπονητικού τιμ ξεκαθαρίζοντας ότι δίπλα από τον νέο προπονητής της ομάδας θα βρίσκεται συνεργάτης που θα προτείνει ο ίδιος. Όσον αφορά τον γυμναστή της ομάδας, μετά και το διαζύγιο με τον Άννινο Μαρκουλίδη, θα είναι ο Νίκος Περικλέους.

Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο νέος μας προπονητής ο οποίος δήλωσε :

“Πλέον βρίσκομαι και επίσημα στην ΑΕΛ και από σήμερα θα πρέπει να ακολουθούν τους δικούς μου κανόνες”. Για μένα δεν είναι σημαντικό το τι έχω κάνει. Σημασία έχει τι κάνουμε τώρα. Είναι πολύ θετικό ότι οι άνθρωποι της ΑΕΛ με εμπιστεύτηκαν και εγώ θα προσπαθήσω με την σειρά μου να κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα. Δεν θα πω μεγάλα λόγια αλλά θα προσπαθήσω να κάνω την ΑΕΛ μια πολύ καλή ομάδα. Με την βοήθεια τω ανθρώπων, που θα συνεργαστούν μαζί μου, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.”
“Είναι σχεδόν απίθανο να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα. Ξέρω την πλειοψηφία των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ και μπορώ να πω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Μετά την ολοκλήρωση των δύο ερχόμενων αγώνων θα βγάλω καλύτερα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας. Τώρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος είναι καλός και ποιος ο κακός. Πιστεύω ότι σε τρεις εβδομάδες θα φανεί η αλλαγή και η δική μου φιλοσοφία στην ομάδα.”
“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά. Είμαστε ακόμη στο Κύπελλο και πιστεύω ότι αύριο θα προκριθούμε στα προημιτελικά. Όμως η κατάκτηση της τέταρτης θέσης είναι δύσκολη γιατί μείναμε αρκετούς βαθμούς πίσω στην βαθμολογία όμως εννοείτε ότι θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να φτάσουμε στην τέταρτη θέση. Όσο για του χρόνου θα πρέπει να δείξουμε αυτούς τους τέσσερις μήνες αυτά τα στοιχεία τα οποία θα μας αποδείξουν ότι η ομάδα θα μπορεί του χρόνου να κτυπήσει της πρώτες τρεις ομάδες και φυσικά θα μιλήσω και με την Διοίκηση για τις προσθήκες που μπορούμε να κάνουμε στην ομάδα για να μας βοηθήσουν να μείνουμε ψηλά.”
“Γνωρίζω τους οπαδούς της ΑΕΛ από πέρσι. Είναι πολύ δεμένοι με την ομάδα τους και πολύ παθιασμένοι. Είμαι συνηθισμένος στο να αγωνίζομαι μπροστά σε τέτοιο κοινό αφού και στην Διναμό και στην Στεάουα που δούλεψα επικρατεί η ίδια αγάπη και νοοτροπία με την ομάδα τους. Τον μόνο που εύχομαι είναι στο τέλος να μην με αμφισβητήσουν και να μου σφυρίζουν”,

Την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίχαϊ Στοϊκίτσα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ομάδα μας στο Βοηθητικό γήπεδο του ΑΡΗ. Ο κ. Στοϊκίτσα παρακολούθησε ψες αρκετά dvd με παιχνίδια της ομάδας μας και σχημάτισε μια πρώτη άποψη για το ρόστερ της ΑΕΛ, ενώ αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση σαν προπονητής της ΑΕΛ αφού θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Πάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: