Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Δραστικά μέτρα για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι




Δραστικά μέτρα πήρε η αστυνομία σήμερα για τον αγώνα KV IMPERIAL AEL - Γαλατασαράι στις 29 του μήνα στο Νίκος Σολομωνίδης. Θα γίνεται έλεγχος για υβριστικά πανό, θα κοπούν οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο και θα γίνει έλεγχος στην είσοδο του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΛ (ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ) ΛΤΔ
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Melford Arena η δεύτερη αστυνομική σύσκεψη για το παιχνίδι KV Imperial ΑΕΛ – Γαλατασαράι στα πλαίσια της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των 16 του EuroCup που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Δημήτρης Πιτσιλλίδης, μαζί με το επιτελείο του επισκέφθηκε το μεσημέρι το Melford Arena και είχε συνάντηση με το Διευθυντή της ΑΕΛ (Αθλοπαιδιές) Λτδ, Χάρη Παπαδόπουλο.
Μετά, λοιπόν, την πρώτη αστυνομική σύσκεψη που έγινε την περασμένη βδομάδα με την παρουσία αντιπροσωπείας του Αρχηγείου Λευκωσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, της διοίκησης της KV Imperial ΑΕΛ, του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, τον εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων οριστικοποιήθηκαν στη σημερινή συνάντηση τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι της 29ης Ιανουαρίου.
Τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν να παρθούν για τον αγώνα KV Imperial ΑΕΛ – Γαλατασαράι είναι δραστικά και είναι τα εξής :
- Οι Τουρκοκύπριοι που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες του Melford Arena θα μεταφερθούν στο γήπεδο με δύο λεωφορεία και υπό τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Οι Τουρκοκύπριοι αριθμούνται στους 115 και θα καθίσουν στις θέσεις πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Αναμένεται να καλύψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και Τουρκοκύπριοι αθλητικογράφοι. Η προσέλευση των Τουρκοκύπριων στο Melford Arena θα γίνει στις 18:00 από τη δυτική είσοδο.
- Η προσέλευση των φίλων της ΑΕΛ στις κερκίδες του Melford Arena (εκτός από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και Executive) θα γίνεται από την ανατολική είσοδο του γηπέδου.
- Η προσέλευση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας VIP και Executive θα γίνει από τη δυτική είσοδο.
- Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος και για αυτό απαγορεύεται η μεταφορά αντικειμένων, όπως για παράδειγμα νομίσματα, αναπτήρες, τενεκεδάκια, μπουκάλες, κτλ.
- Επίσης, απαγορεύεται η μεταφορά και ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου πανό καθώς επίσης και τα συνθήματα με ρατσιστικό ή πολιτικό ή και υβριστικό περιεχόμενο.
- Στο Melford Arena από νωρίς την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009, θα υπάρχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών οι οποίοι θα μπλοκάρουν δρόμους γύρω από το γήπεδο.
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι όπως ακολουθήσουν κατά γράμμα τα μέτρα ασφαλείας και συνεργαστούν με την αστυνομική δύναμη ούτως ώστε να κυλήσουν όλα ομάδα, χωρίς προβλήματα, και στέλνοντας το μήνυμα για ακόμη μία φορά ότι ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ο καλύτερος και ο πιο φιλόξενος. Ήδη, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, η KV Imperial ΑΕΛ και η ΑΕΛ (Αθλοπαιδιές) Λτδ δεσμεύτηκαν πως όλα θα κυλήσουν μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: