Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους οχτώ του κυπέλλου πραγματοποίησε η ομάδα μας, την εβδομάδα που μας πέρασε. Η Α.Ε.Λ μας σιγά-σιγά, αποδεικνύει, ότι παιχνίδι με παιχνίδι, γίνεται πιο ομάδα και ότι ακόμα και φέτος μπορεί για κάτι καλό στο θεσμό του κυπέλλου!Η συνέχεια, μας βρίσκει να επιστρέφουμε στην έδρα μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χωρίς πολλά-πολλά λόγια το τρίποντο, όσο κι αν πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον οποιονδήποτε αντίπαλο, επιβάλλεται να γίνει δικό μας.
Εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει, όμως η Α.Ε.Λ κυρίως μέσα στη Λεμεσό είναι το αφεντικό και όλοι πρέπει να υποκύπτουν! Αυτό, πρέπει να το εμπεδώσουν, πρώτοι από όλους, οι ποδοσφαιριστές μας και να φτύνουν αίμα σε κάθε αγώνα της ομάδας μας!

Δευτέρα λοιπόν και όλοι οι δρόμοι της πόλης οδηγούν στην ανατολική κερκίδα του σταδίου της πόλης μας! Όλοι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να δώσουν το παρόν τους και βροντερά να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι, μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που διοικούν την ΑΕΛΑΡΑ μας, θα επιστρέψουμε στα ψηλά και επιτέλους θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! Τα παλιά πέτρινα χρόνια ανήκουν στο παρελθόν. Το σωματείο μας βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Όλοι μας επιβάλλεται να συμπορευτούμε με το όραμα της διοίκησης και να τους δείξουμε εμπιστοσύνη! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να εμπιστευτούν αυτή τη διοίκηση, που όμοια της δεν υπήρξε ΠΟΤΕ!! Ας σταματήσουμε όλοι να αμφισβητούμε την ομάδα μας. Δεν νομίζουμε ότι, υπάρχει ο οποιοσδήποτε που γνωρίζει καλύτερα από τους άμεσα υπευθύνους, ποίο είναι το καλύτερο για την Α.Ε.Λ. μας! ΑΕΛΙΣΤΑ, η σελίδα για την ομάδα μας έχει γυρίσει! Είναι καιρός και εμείς να γυρίσουμε σελίδα και να συμπεριφερθούμε όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα. Όπως αρμόζει στην Α.Ε.Λ των ονείρων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: