Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Δεν σταματούν οι τραυματισμοί.


Τελικά σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Πούλπο που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα ολόκληρο μήνα. Μετά από ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Έτσι, με τα σημερινά δεδομένα ο "Πούλπο" χάνει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με την Πάφο για το Κύπελλο καθώς επίσης και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΠΕΠ, Δόξα, Εθνικό Άχνας και ΑΕΚ.

Απόντες από το παιχνίδι με την ΑΕΠ θα είναι ο Κρασάς που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σίγουρα θα είναι παρόν στο παιχνίδι με την ΑΠΕΠ, ο Ροντρίγκεζ που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κατιάνγκα που ένιωσε ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος αν θα συμπεριληφθεί για το παιχνίδι στο Παφιακό. Ο Οφορίκουε που όπως αναφέραμε οι ιατροί του λένε πως δεν υπάρχει κάτι που να τον αφήνει εκτός γηπέδων ενώ αυτός επιμένει πως έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Αναμένουμε και εμείς να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα αυτό. Επίσης σήμερα δεν προπονήθηκε καθόλου ο Μάριος Λουκά αφού τον έδιωξε από την προπόνηση ο κύριος Μιχαηλίδης αφού πήγε αργοπορημένος. Με ίωση από χτες ταλαιπωρείτε και ο Δημήτρης Θεοφάνους όπου δεν προπονήθηκε.

Τα εισιτήρια με την Πάφο προπωλούνται στην μπουτίκ Βασιλέως Κωνσταντίνου 55 και τιμώνται τα κανονικά € 15 και τα μαθητικά 10. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν. Η επιτροπή διαιτησίας όρισε διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΛ με την ΑΕΠ τον Ιάκωβο Καμένο ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους Ιωάννη Λουκά και Γρηγόρη Ασπρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: