Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Καταστροφικό Χ.


Απώλεια βαθμών είχαμε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Αυτή την φορά παραχωρήσαμε ισοπαλία στην ομάδα της ΑΠΕΠ που για μας είναι σαν την ήττα. Η ισοπαλία αυτή μας αφήνει πολύ πίσω από τον στόχο της τετράδας και τα πράγματα γίνονται πλέον πολύ δύσκολα στην συνέχεια.

Η ομάδα μας ήταν πολύ μέτρια σε όλο το παιχνίδι. Είχε την υπεροχή, μια ανούσια υπεροχή που δεν την έφερνε σε καμία περίπτωση να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες πόσο άλλωστε να σκοράρει. Οι παίχτες μας δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος. Εξαιρούνται φυσικά οι Κλέυτον, Φρέντυ και Τορράο που πραγματικά όργωσαν το γήπεδο με τα πολλά χιλιόμετρα που έκοψαν. Πολλά λάθη έγιναν και από την τεχνική μας ηγεσία που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ έπαιζε στην έδρα του έπαιζε για μεγάλη διάρκεια με ένα επιθετικό. Στα τελευταία λεπτά έγιναν και κάποιες αλλαγές που πραγματικά εμείς δεν μπορούμε να σχολιάσουμε απλά αναφέρουμε και πάμε παρακάτω. Στοιχείο αυτών των λαθών η μεγάλη οργή που ένιωσε ο πρόεδρος μετά το τέλος του παιχνιδιού που κατέβηκε κάτω στα αποδυτήρια όπου δεν τα έψαλλε μόνο στους παίχτες αλλά άκουσε και αρκετά φωνήεντα και η τεχνική ηγεσία. Αναφέρουμε απλά πως πριν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές πήρανε το πριμ τους για τους προηγούμενους αγώνες.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας κατάθεσαν λουλούδια μπροστά από την φωτογραφία του αδικοχαμένου ιατρού της ομάδας μας Γιάννη Δρουσιώτη.

Φάσεις για γκολ :

-Ένα καλό σουτ του Βάρκας στο 5΄ πέρασε ελάχιστα έξω.
-στο 33΄ όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζίλι η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια μάζεψε ο Κωνσταντίνου.
-στο 42ο λεπτό, ο Πάουλο Βόγκτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, το τηλεοπτικό ριπλέϊ έδειξε ότι ο βοηθός διαιτητής Παμπόρης, κακώς σήκωσε τη σημαιούλα του για οφφ-σαϊτ.
-στο 48΄ η ομάδα μας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μπει σε θέση οδηγού όταν ο Φρέντυ έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κλέυτον όμως ο Καϊρίνος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
-στο 56΄ ο Ζίλι βγήκε μόνος όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε δε είχε θετική κατάληξη και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.
-Στο 86΄ ο Τζέλσον από πολύ κοντά δε μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Κίτρινες: Ιορτάκε, Φρέντυ

ΑΕΛ: Κωνσταντίνου, Ουόν, Τζούνιορ, Κακογιάννης, Ιορτάκε, Τορράο, Βάρκας, Ρόκε(20΄ Λουκά-79΄ Μιχάλτσια)), Κέρκεζ(70΄ Οφορίκουε), Κλέυτον, Φρέντυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: