Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Με πληγωμένο κέντρο στο ΠΑΠ


Με αποδεκατισμένο κέντρο θα ταξιδέψει η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσει την μεγάλη κυρία του Champions League ανόρθωσης. Η Βαρασιώτες που πράγματι μας τρέλαναν με το εκπληκτικό τους ποδόσφαιρο που αποδίδουν βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ η ομάδα μας με παρόμοιες και καλύτερες εμφανίσεις βρίσκεται πέμπτη. Σε μια πρόσφατη αθλητική εκπομπή τονίστηκε πως η Ανόρθωση έχει να της σφυριχτή εις βάρος της πέναλτι 3,5 χρόνια ενώ υπέρ της κάθε εβδομάδα ανελλιπώς είτε είναι είτε δεν είναι. Μετά περιμένουμε να έχουμε τύχη έναντι αυτών των ομάδων που προστατεύονται και σπρώχνονται φανερότατα από παντού.

Μέρος όλου αυτού του σκηνικού είναι και το αποδεκατισμένο κέντρο που θα έχει η ομάδα μας στο παιχνίδι αυτό. Λες να ήταν τυχαία οι κίτρινες κάρτες των Τοράο, Κατιάνγκα και Βάργκας ? Μπα, μετά και την διαιτησία του Τράτου αλλά και πιο παλιά με Ομόνοια και Ανόρθωση στον πρώτο γύρο όλα είναι τηλεκατευθυνόμενα. Φυσικά και δεν ανακάλυψα την τασσιηνόπιτα. Έτσι τα λέμε για να γεμίζουμε σελίδες.

Απών από το ματς με την ανώμαλη θα είναι και ο Σίμος μιας και υπέστη θλάση και θα τον αφήσει έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για δύο εβδομάδες. Επίσης ο αρχηγός υποφέρει από μάτωμα στο γόνατο αφού αυτό φρόντισαν καλά να του το κάνουν δώρο οι λούλες χτες που για να κερδίσουν θέλουν τον κύριο με τα μαύρα. Να βράσω τις ομαδάρες σας. Χίλιες φορές ΑΕΛ και περήφανος. Απών από τις προπονήσεις είναι και ο Ροντρίγκεζ που ακόμα ταλαιπωρείτε από το χτύπημα στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: