Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ξεκάθαρος όσο ποτέ.


Tην καθιερωμένη συνάντηση του είχε το πρωινό της Τρίτης (13/1) με τους αθλητικούς συντάκτες της πόλης ο προπονητής της ομάδας μας Αντρέας Μιχαηλίδης ο οποίος μίλησε για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με την Ανόρθωση αλλά και για τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Α.Ε.Π για τον θεσμό του κυπέλλου αλλά και με την ΑΠΕΠ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Βάζουμε μερικά αποσπάσματα από την δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ρωτήθηκε για μια μερίδα οπαδών που δεν τον θέλουν στην ΑΕΛ.....
«Δουλεύω στην ΑΕΛ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Όσο καιρό με εμπιστεύεται η διοίκηση θα είμαι εδώ. Αν χάσω τον έλεγχο των αποδυτηρίων, τότε θα φύγω. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω τα όπλα»

Κλήθηκε να σχολιάσει γιατί δεν πανηγύρισε το Γκολ του Φρέντυ....
"Είναι αρρωστημένο αν αφήνουν οποιοδήποτε υπονοούμενο, αυτοί που το είπαν, ότι δεν ήθελα να κερδίσουμε το ματς".

Ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε υπέρ της Ανόρθωσης και για το δεύτερο του σπίτι....
"Συνηθίζω πάντοτε να είμαι ευγενικός. Το έκανα και προχθές, επειδή με υποδέχθηκαν με σωστό τρόπο". Το πρώτο μου "ποδοσφαιρικό σπίτι" είναι η ΑΕΛ, προσθέτοντας πως "όποτε με κάλεσαν δεν είπα όχι. Κύριος έρχομαι και κύριος φεύγω".

Μίλησε για τον αγώνα με την Ανόρθωση....
«Είμαστε πικραμένοι, για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ανόρθωση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά ωστόσο στο Β ημίχρονο αμυνόμασταν με τα όλα μας, λόγω της πίεσης που είχαμε από τον αντίπαλο. Εκεί φάνηκε η έλλειψη πάθους από την ομάδα μας, που προσπαθούσε να κρατήσει το σκορ κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς ο αντίπαλος σε μια αδράνεια της άμυνας μας, κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη. Πιστεύω ότι το παιγνίδι χάθηκε στο χώρο του κέντρου, καθώς εμείς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα, λόγω των πολλών απουσιών που υπήρχαν».

Μετά σχολίασε τον τραυματισμό του Πούλπο.
«Μας προκάλεσε μεγάλη λίπη ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή καθώς ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτσι θα τον στερηθούμε στους αμέσως επόμενους αγώνες .Ενώ βεβαίως μας ανέτρεψε τα αγωνιστικά μας πλάνα το βράδυ του Σαββάτου καθώς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης».

Απολογήθηκε στον κόσμο μας....
« Θέλω τους να πω ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους της ομάδας γιατί επέστρεψαν από την Λάρνακα χωρίς την χαρά που θέλαμε να τους δώσουμε. Ωστόσο τους καλούμε να είναι δίπλα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (14/10) κόντρα στην Α.Ε.Π. Τους υποσχόμαστε πως η ομάδα θα σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλά επίπεδα έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους που δεν είναι άλλοι από την κατάληψη της 4ης θέσης και της κατάκτησης του κυπέλλου».

Μίλησε για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΠ....
«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι ωστόσο εμείς θα παμε στην Πάφο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο δικό μας σπίτι .Δεν υποτιμούμε την ομάδα της ΑΕΠ αλλά την σεβόμαστε . Πιστεύω πως μια καλή ΑΕΛ και στα δυο παιχνίδια θα πάρει την πρόκριση. Νιώθουμε έτοιμοι έχοντας μάλιστα και περισσότερες επιλογές ». Έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Γκονζάλες, Κρασάς, Κατιάγκα και Ροντρίγκεζ.

Τέλος δήλωσε ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές του Βάργκας και του Κλέυτον. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας σε υψηλά επίπεδα.

Για τον Μενέλαο Αριστείδου ανάφερε ότι είναι περισσότερο μετεγγραφής προοπτικής, ενω σε σχέση με το διαφαινόμενο ναυάγιο με Στέλιο Οκκαρίδη, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πάρουν άλλο παίκτη που δεν τον γνωρίζουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: