Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, κατ αρχήν εύχεται σε όλο τον κόσμο, η νέα χρονιά που ήρθε, όπως, φέρει στον καθένα πάνω από όλα υγεία και ειρήνη σε όλη τη γη! Στους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ ευχόμαστε, ο νέος χρόνος να είναι, επιτέλους διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους του!

Αρχή στο 2009, με ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας! Την Κυριακή η ΑΕΛ μας, ευχόμαστε, να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών! Ένα σημαντικός αγώνας στον οποίο, οι τρεις βαθμοί, είναι μονόδρομος, εν όψη και της συνέχειας! Οι πολλές επιστροφές παικτών μας, που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και η δύο προσθήκες των νέων μεταγραφικών μας αποκτημάτων, συνιστούν στο ότι η ομάδα μας γίνεται πανίσχυρη! Το παιχνίδι αυτό είναι μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας να δώσουν τόση χαρά στο τεράστιο κίτρινο λαό, όσο ποτέ άλλοτε στην φετινή σαιζόν.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, απαιτεί από όλους, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές, όπως, την Κυριακή το βράδυ κερδίσουν τον αντίπαλο και όλοι μαζί να στήσουμε τρελό γλέντι μπροστά από την ανατολική κερκίδα του Τσιρείου! Ματώστε την φανέλα σας για τους οπαδούς σας!!!!

Εμείς, υποσχόμαστε, να κάνουμε το καθήκον μας στο ακέραιο. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, όπως πάντα, θα δώσει άλλη μια μοναδική παράσταση. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να κατακλύσουν την ανατολική, να κιτρινίσουν όλη τη κερκίδα και με τα τραγούδια μας να δείξουμε και σε αυτούς τους αντιπάλους, ότι στην πόλη αυτή κουμάντο κάνει μόνο το αφεντικό!! Όλοι επιβάλλεται να σπρώξουμε τους παίκτες μας στη νίκη. Χωρίς μουρμουρητά, χωρίς αποδοκιμασίες αλλά μόνο με συνθήματα και τραγούδια!!

Έτσι για να μπούμε στο κλίμα αυτού του αγώνα, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί, ξανά, όλους σας, όπως την Παρασκευή δώσουμε μαζικά το παρόν μας και στο κλειστό γήπεδο της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας. Ας κάνουμε το γήπεδο μας κόλαση, έτσι επειδή γουστάρουμε και μπορούμε!! Αντίπαλος μας και στα δύο παιχνίδια, ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα, ο αποελ λευκωσίας!!!!!!!

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: