Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Παρελθόν ο Μιχαηλίδης.


Παρελθόν αποτελεί από σήμερα το πρωί ο τέως προπονητής της ομάδας μας Ανδρέας Μιχαηλίδης. Το πρωί, διοίκηση και προπονητής, είχαν μια συνάντηση όπου λύθηκε κοινή συναινέσει η συμφωνία που έδωνε τον Κύπριο τεχνικό με την ΑΕΛ. Μετά από τα αποτυχεί αποτελέσματα που είχε η ομάδα μας, αφού έχει να κερδίσει από της 28/12/2008 όταν κέρδισε τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, η κακή παρουσία της ομάδας μας όλο αυτό το διάστημα, τα κρούσματα απειθαρχίας που εμφανίστηκαν στα αποδυτήρια, έφεραν διοίκηση και Μιχαηλίδη σε διαζύγιο.

Διαβάστε από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Όπως όλα δείχνουν επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κύριο Μιχαηλίδη είναι ο 54 χρόνος Ρουμάνος τεχνικό Μιχάι Στοϊκίτσα όπου διετέλεσε κατά την περίοδο 2007-2008 προπονητής του Άρη Λεμεσού. Τότε διαδέχθηκε και πάλι τον κύριο Μιχαηλίδη και το ίδιο σκηνικό όπως όλα δείχνουν θα επαναληφθεί. Ο νέος προπονητής όπως όλα δείχνουν και με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες συμφώνησε με την ΑΕΛ και θα βρεθεί σήμερα στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις ενώ αύριο θα βρεθεί στο βοηθητικό να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα μας. Επίσης θα βρίσκεται στο πάγκο για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΠ την Τετάρτη. Αναμένετε απλά η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της εταιρείας.

Πέρσι ο Μιχάϊ Στοϊκίτσα είχε δουλέψει για μισή σεζόν στον Άρη. Έχει θητεύσει στις Εθνικές ομάδες της Αρμενίας, του Παναμά και του Κουβέϊτ. Στην πατρίδα του εργάστηκε στις Δυναμό, Στεάουα, Νασιονάλ και Οτελούλ. Έχει δουλέψει ακόμα στις Σερίφ Τιρασπόλ, Ανγκαραγκούτσου Τουρκίας, Πίουνικ Ερεβάν και Λίτεξ Λόβετς. Όταν έφυγε πέρσι την Άνοιξη απο τον Άρη πήγε στην Αλ Σαλμίγια στο Κουβέϊτ, όπου δούλευε μέχρι πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: