Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Που το κακό στο χειρότερο.


Την ήττα δέχτηκε η ομάδα μας στο Μακάριο στάδιο από την Δόξα με 3 – 2. Η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση με ένα ή δύο παίχτες να προσπαθούν όμως ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη και έτσι είχαμε εκ νέου απώλεια βαθμών και συνάμα απομάκρυνση από τον στόχο της τετράδας μια και καλή. Τα στοιχεία της απειθαρχίας και της έλλειψης πάθους ήταν αυτά που φαίνονταν πεντακάθαρα μέσα στο γήπεδο έναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πάθος για την νίκη.

Τα τρία τέρματα της Δόξας πέτυχε ο Σερτζιάο (42’, 57’,75’) που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, όπως όλοι φυσικά της Δόξας. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 35΄ με γκολ πέναλτι του Κλέυτον όμως η Δόξα ισοφάρισε στο 42΄ με τον ίδιο τρόπο. Στην επανάληψη είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά στο σκορ αφού στο 49΄ κερδίσαμε ακόμη ένα πέναλτι όπου το εκτέλεσε ο Φρέντυ και απόκρουσε ο Σοάρες. Στην συγκεκριμένη φάση φάνηκε καθαρά η απειθαρχία που επικρατεί στην ομάδα μας αφού ο Φρέντυ πήρε την μπάλα απ τα χέρια του Κλέυτον να το εκτελέσει αυτός. Όταν γύρισε ο Κλέυτον προς τον πάγκο βλέποντας τον προπονητή του αυτός σήκωσε τους ώμους ψηλά εννοώντας πως ότι θέλετε κάμετε. Ιδού τα χαΐρια μας. Το πέναλτι χάθηκε και έτσι λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 57΄ ο Σερτζιάο έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε με τον πολύ καλό Κλέυτον σε 2-2 στο 72΄ λεπτό όπου και πάλι δεν ήταν αρκετό μιας και ήμασταν παιδική χαρά σε όλες τις γραμμές και ιδικά κεντροαμυντικά. Φυσικό επακόλουθο να πληρώσουμε την νωχελικότητά μας και την απάθεια μας μέσα στο γήπεδο κάνοντας ακόμη ένα λάθος στο χώρο του κέντρου όπου δώσαμε την ευκαιρία στην Δόξα να περάσει μπροστά και να πετύχει το τρίτο της γκολ και πάλι με τον Σερτζιάο στο 75΄ λεπτό όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η μεγάλη ΑΕΛ να χάνει από μικρομεσαίες ομάδες με 6 φιλάθλους.

Ατυχές μέχρι και άτοπες οι δηλώσεις του κύριου Μιχαηλίδη που έκανε μετά το παιχνίδι στην συνέντευξη τύπου όπου μίλησε για πίεση και μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Εμείς πάντως πρέπει να ήμασταν σε άλλο γήπεδο. Σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας θα έχουν συνάντηση για να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί μετά και την νέα ήττα. Δεν αποκλείεται ο κύριος Μιχαηλίδης να αποτελέσει παρελθόν.

Σκόρερ 35’, 72’Κλέιτον


Κίτρινες Κατιάγκα, Κακογιάννης, Οφορίκουε, Κλέυτον


ΑΕΛ Κωνσταντίνου, Κλέυτον, Φρέντυ, Κακογιάννης, Ουόν, Τορράο(66’Μίχαλτσα), Ιορτάκε, Κέρκεζ, Κατιάγκα(46’ Βάργκας), Οφορίκουε(68’ Ρόκε), Φασσότ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: