Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Πήρε την ουσία


Την ουσία κυνήγησε απόψε η ομάδα μας όπου κέρδισε την ΑΕΠ στο Παφιακό 0-1 χάρις σε γκολ του Φρέντυ στο 19'. Η ΑΕΛ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Διακαιόμασταν δύο ολοκάθαρα πέναλτι τα οποίο αρνήθηκε να σφυρίξει ο διαιτητής.


Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί μέχρι που σκοράραμε και ρίξαμε ταχύτητες. Στο δεύτερο ημίχρονο παρ΄ ότι μπήκε πιο δυνατά ο αντίπαλος μας δείχναμε να ελέγχουμε τον αγώνα και να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Κάναμε συντήρηση δυνάμεων μιας και την Δευτέρα παίζουμε με την ΑΠΕΠ και πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ο επόμενος αγώνας θα είναι σε 2 εβδομάδες στο Τσίρειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι 500 και πλέον ΑΕΛΙΣΤΕΣ ήταν στο Παφιακό και υποστήριζαν συνεχώς την ομάδα μας.


Φάσεις για γκολ :


9' Σουτ του Βάργκας άουτ
19' Πάσα στον Φρέντυ, αυτός στοπάρει, σουτάρει και 0-1!!!
39' Φάουλ του Βάργκας δοκάρι και άουτ
44' Προβολή του Τεξέϊρα μόλις άουτ
63' Κεφαλιά του Τζούνιορ η μπάλα σε αμυντικούς
79' Σουτ του Χαιλή μπλοκάρει ο Εμπέντε
87' Ο Οφορίκουε μπήκε στην περιοχή από πλάγια σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε.

AEΛ: Εμπέντε, Ουόν, Τζούνιορ, Ιορτάκε, Κακογιάννης, Τοράο, Κέρκεζ, Βάργκας, (70 Μιχάλτσια), Φρέντυ, Κλέιτον, Ρόκε (82 Οφορίκουε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: