Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥΦΑΕΛ


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται κι αυτή την εβδομάδα. Άλλος ένας δύσκολος αγώνας βρίσκεται μπροστά μας, ένας αγώνας μακριά από την πόλη μας, σε μια δύσκολη έδρα. Η Α.Ε.Λ. μας με απουσίες αλλά και με καινούργιες προσθήκες στο ρόστερ της ταξιδεύει στη Λάρνακα για την συνέχεια του μαραθωνίου!

Εκεί, καλούνται οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο φυσικά είναι η νίκη! Για να επιτευχθεί αυτό, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία εμάς, των οπαδών της ΑΕΛΑΡΑΣ.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλεί, αν και αυτό πλέον είναι τυπικό αφού ο κόσμος της Α.Ε.Λ. αντιλαμβάνεται και ξέρει πόσο πολύ τον χρειάζεται η ομάδα, όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ, όπως το Σάββατο το βράδυ κατακλύσει το πέταλο του σταδίου αυτού!! Όλοι μαζί πρέπει να συνοδέψουμε την Α.Ε.Λ. μας και σε αυτό το παιχνίδι! Ας δώσουμε τον κατάλληλο παλμό και ρυθμό στους παίκτες μας, με το ασταμάτητο τραγούδι μας και την έντονη μας παρουσία!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα δρομολογήσει λεωφορεία, τα οποία θα έχουν ως αφετηρία, όπως πάντα, το οίκημα μας στον Εναέριο!!

Ώρα αναχώρησης: 16:30.

Φυσικά, του αγώνα αυτού, προηγείται άλλο ένα παιχνίδι. Πρόκειται για την καλαθοσφαιρική μας ομάδα, η οποία, μέσα στο καμίνι του MELFORD ARENA, δίνει αγώνα νόκ-άουτ, για το θεσμό του κυπέλλου. Την Παρασκευή, το κλειστό μας είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ μικρό για να χωρέσει την κίτρινη λαοθάλασσα!! Όλοι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν το αδιαχώρητο και σε καλαθοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΛ μας!! ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...

ΑΕΛΙΣΤΕΣ... ΟΠΟΥ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: