Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Τα λόγια γίνονται πράξεις.


Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας αποφάσισε να κάνει οργανωτική επιτροπή για διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας οριστικής ρύθμισης των παλαιών οφειλών του σωματείου. Πρώτη λεπτομερής ανάλυση της πρωτοβουλίας αυτής θα γίνει στη τηλεοπτική εκπομπή της ΑΕΛ ''ΘΥΡΑ 3'' ΣΤΟ ΝΤV η ώρα 21:00. Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από 8 μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την σύσταση της οργανωτικής επιτροπής για διεκπεραίωση της πρωτοβουλίας οριστικής ρύθμισης των παλαιών οφειλών του Σωματείου, όπως αυτή παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους στην συνάντηση που έγινε πριν μερικές μέρες στην αίθουσα Bingo ΑΕΛ. Θετικά στην συμμετοχή τους στην 8μελή οργανωτική επιτροπή απάντησαν οι ακόλουθοι οι οποίοι και θα την απαρτίζουν:

1. Αντρέας Λαός

2. Χάρης Μαλακτός

3. Γιάννος Λαμάρης

4. Αντρέας Μουζουρίδης

5. Κυριάκος Κωνσταντίνου

6. Γιώργος Γεωργιάδης

7. Χρίστος Παπαδόπουλος

8. Πανίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι αύριο αναμένεται να γίνει η πρώτη συνεδρία της οργανωτικής επιτροπής η οποία θα σημάνει τυπικά αλλά και ουσιαστικά την έναρξη της πρωτοβουλίας, ενώ η πρώτη λεπτομερής ανάλυση της πρωτοβουλίας αυτής θα γίνει αύριο Πέμπτη 15/01/09 στην τηλεοπτική εκπομπή της ΑΕΛ “ΘΥΡΑ 3” στο NTV στις 21:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να ενημερωθούν γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και να την υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αφού ενδεχόμενη επιτυχία της θα έχει τεράστια και πολλαπλά οφέλη για το Σωματείο μας".


Ρεπορτάζ : Mariosael3


Δεν υπάρχουν σχόλια: