Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Λευκωσία καλείται, σύσσωμη, η μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Λ., να συνεχίσει το δύσκολο δρόμο του φετινού μαραθωνίου!

Όλοι όσοι απαρτίζουν την Α.Ε.Λ., καλούνται να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και συνάμα να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη!Πρώτοι από όλους οι άμεσα υπεύθυνοι, οι οποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές μας! Μετά το τελευταίο αγώνα μας, είναι διπλά υποχρεωμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά και να δώσουν πίσω στο κόσμο τη χαρά, την ηρεμία και τη περηφάνια!!

Η απόδοση σας κύριοι ήταν αποκαρδιωτική και καθόλου δεν συνάδει με τη φανέλα που φορείτε! Πληγώσατε το κόσμο σας αφάνταστα, όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν!! Είστε καταδικασμένοι, όσο αγωνίζεστε για την Α.ΕΛ., να δίνετε όλα τα ψυχικά σας αποθέματα μέσα στο γήπεδο και να κερδίζεται τους αγώνες! Σεβαστείτε τους εαυτούς σας, σεβαστείτε το ψωμί που τρώτε αλλά περισσότερο από όλα σεβαστείτε το τεράστιο κόσμο της Α.Ε.Λ. που πάντα και παντού βρίσκεται στο πλευρό σας!!!! Το άλλο κομμάτι της κίτρινης οικογένειας και το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, απαιτεί από όλους, όσους πραγματικά αγαπούν την Α.Ε.Λ., όπως σταματήσουν να κάνουν κακό στην ομάδα μας!! Για μας, από δω και μπρος, όποιος βρίζει τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή η προπονητή, είναι εχθρός μας!!!!

Όποιος αγωνίζεται στην Α.Ε.Λ., όποιος φορεί την φανέλα της Α.Ε.Λ., αδιαμφισβήτητα, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό! Είναι ακατανόητο να βρίζεις και να γιουχαίζεις τον οποιανδήποτε ποδοσφαιριστή που έχει στο στήθος του το έμβλημα της Α.Ε.Λ.!!! Καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μας, ακόμα πιο θερμά στις δύσκολες τις στιγμές!! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, υπόσχεται να δώσει, όπως πάντα το μαζικό και ένθερμο του παρόν και καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ, που θα παρευρεθούν στο Μακάριο, όπως στηρίξουν την ομάδα μας, όπως συνάδει στο κόσμο της Α.Ε.Λ. Στήριξη χρειάζεται και η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, η οποία την Παρασκευή δίνει, ίσως, αγώνα τίτλου!!! Καλούμαστε όλοι και εδώ να σπρώξουμε τους καλαθοσφαιριστές μας προς τη νίκη, η οποία πιθανότατα στο τέλος να αποδειχτεί σαν η νίκη του πρωταθλήματος!!!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΛ ΜΕΓΑΛΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: