Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Στόχος το Κύπελλο.


Το παιχνίδι με την Ανόρθωση τέλειωσε. Ότι έγινε έγινε. Όπως χάσαμε χάσαμε. Τώρα ο στόχος του κυπέλλου πρέπει να είναι στο μυαλό μας. Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Παφιακό (14/01 – 18.00), για τους 16 κυπέλλου Κύπρου, όπου οι παίχτες μας πρέπει να ανταποκριθούν κατάλληλα. Το κλήμα χτες στην προπόνηση ήταν βαρύ αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες στεναχώριες. Είδη οι υπεύθυνοι άρχισαν να προετοιμάζουν τους παίχτες μας για το παιχνίδι αυτό δίνοντας τους να καταλάβουν την σημαντικότητα του.

Δεν σταματούν τα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας. Τέσσερις θα είναι οι απουσίες μας με αυτές των Πούλπο και Κρασά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θλάσης , ο Ροντρίγκεζ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του και ο Οφορίκουε που είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Ο ποδοσφαιριστής αυτός ενώ προπονείται κανονικά όλη την εβδομάδα αρχίζει να έχει ενοχλήσεις περί τα τέλη της εβδομάδας και στο τέλος μένει εκτός αποστολής. Πράγματι πρέπει οι άμεσα υπεύθυνοι να λύσουν το θέμα αυτό και αν ο παίχτης αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό να εγχειρισθεί ή αν μας κοροϊδεύει να πράξουν ανάλογα γιατί η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει και να στηρίζεται σε ένα παίχτη που ίσως να μην θέλει να παίξει στην ομάδα μας.

Όσο και αν μας στεναχώρησαν οι τελευταίες δύο ήττες της ομάδας μας πρέπει να δώσουμε όλοι μαζικά το παρόν μας στο Παφιακό να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει το αποτέλεσμα αυτό που θα μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η διοίκηση έθεσε στόχο την κατάχτηση του κυπέλλου και πρέπει όλοι μαζί να δήξουμε πόσο ανάγκη έχουμε ένα τίτλο στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: