Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Μπορούσαμε για κάτι περισσότερο.


Την δεύτερη της ήττα δέχθηκε η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα με 0-2 από την Ανόρθωση. Η ομάδα μας δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία μιας και η ομάδα στήθηκε για αυτό το αποτέλεσμα. Οι φάσεις που έκανε η Ανόρθωση ήταν φάσεις από δικά μας ατομικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο έφτιαξε όλες και όλες δύο φάσεις και πέτυχε δύο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν όλες και όλες δύο. Ένα σουτ του Φιλανιώτη στο 21ο λεπτό που έφυγε μόλις άουτ και ένα σουτ του Νικολάου στο 25ο λεπτό μέσα από την μικρή περιοχή και ο Εμπέντε αποσόβησε το 0-1. Η ΑΕΛ πρόσεχε περισσότερο να μην δεχθεί τέρμα παρά να τολμήσει να πετύχει ένα μπροστά σε μια ομάδα που απλά την φοβηθήκαμε και μπορούσαμε για περισσότερα. Αυτό ήταν που μας τιμώρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά είχαμε την υπεροχή αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Στο 53ο λεπτό χάσαμε μοναδική ευκαιρία με τον Ρόκε αλλά ο Μπεκιαι απεσόβησε και κράτησε την Ανόρθωση στο μηδέν παθητικό. Στο 70΄ ο Πάολο Κόστα που πέρασε ως αλλαγή έκανε την σέντρα από δεξιά και Λούκας Σόσιν, με κεφαλιά κάρφωσε στην κυριολεξία τον Εμπέντε. Ο Μιχάλτσια που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Μάριου Λουκά σε μια φάση στο 76΄ ανατράπηκε από το Δέλλα, αλλά ο πολύ κακός διαιτητής Τσαγκάρης δεν έδωσε το πέναλτι. Στο 81΄ο Δέλλας πετυχαίνει με κεφαλιά το 0-2 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πάουλο Κόστα από αριστερά.

Μετά από το 0-2 τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα μας. Μπορούσαμε όμως να μειώσουμε το σκορ στο 84΄ λεπτό σε διπλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Κρασά και στη εξέλιξη της φάσης σε σουτ του Ρόκε από κοντά ο Μπεκιαι είπε και πάλι όχι.

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ντούσαν Κερκέζ στο 57' λόγω τραυματισμού. Ο Ντούσαν είχε περάσει αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Από ότι δήλωσαν με το τέλος του αγώνα παράγοντας της ΑΕΛ ο τραυματισμός του δεν είναι στο παλαιό του τραύμα δηλαδή στο μετατάρσιο.

Κίτρινες: Λουκά, Εμπέντε Μιχάλτσια
Η σύνθεση της ΑΕΛ: Εμπέντε, Τοράο, Τζούνιορ, Φασότ, Ρόκε, Ουόν, Γκονζάλες, Μ. Λουκά(74΄ Μιχάλτσια), Κακογιάννης, Φιλανιώτης(46’ Κερκεζ-57’ Κρασάς), Κατιάγκα.

Εντυπωσιακός ο κόσμος της ομάδας για ακόμα μια φορά που με την παρουσία του και τις εκδηλώσεις του ήταν νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: