Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Θέλω Πορτοκαλή Νεκρό


Η ομάδα προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στο ΓΣΠ με το Αποέλ. Όλοι οι παίχτες είναι έτοιμοι να δώσουν την μεγάλη μάχη για ένα νέο τρίποντο που θα μας κρατήσει εκεί εκεί ψιλά στην κορυφή.



Ο κύριος Μιχαηλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην του πλέον γνωστού απόντα από το ντέρμπι του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Ντούσαν παρ΄ότι πήρε το οκ από τον ιατρό η τεχνική ηγεσία δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του μιας και ο παίχτης έχασε αρκετές προπονήσεις και θα είναι επικίνδυνο να αγωνιστεί. Εξάλλου στα ανασταλτικά του καθήκοντα επανέρχεται ο Κατιάνγκα που κάνει πλέον προπονήσεις σε ρυθμούς του ντέρμπι.


Μαζική αναμένεται να είναι οι προσέλευση του κόσμου της Αελάρας μας που θα δόση και αυτός την δική του μάχη για να φέρει πιο κοντά στη νίκη την Αελ. Θυμίζουμε ότι μας έχουν δοθεί 4000 εισιτήρια και οι οπαδοί μας θα καθίσουν στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ.. Δεν θα υπάρχουν ταμεία ανοιχτά στο ΓΣΠ έτσι όσοι θα ταξιδέψετε για το ΓΣΠ να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους από:


Γραφεία ΑΕΛ
Μπουτίκ ΑΕΛ
ΣΥΦΑΕΛ
Περίπτερο Ντίνος
Περίπτερο Βακανάς
Περίπτερο ΓΣΟ
Πρακτορείο Στοιχημάτων SSP EUROGOAL (απέναντι από Old Bridge)


Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί τα κανονικά €20 (συμπεριλαμβάνει €3 εισφορά) και τα μαθητικά €13 (συμπεριλαμβάνει €3 εισφορά). Οι οπαδοί της ομάδας μας θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην περιοχή των γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου.,

Δεν υπάρχουν σχόλια: