Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοινώθηκε Αθλητικό Κέντρο.



Χτες στην δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε με θέμα την παρουσίαση και την ανάλυση του πλάνου για τις ακαδημίες του σωματείου μας ο Διευθυντής της ομάδας μας Μιχάλης Καυκαλιάς ανακοίνωσε ότι πάρθηκε απόφαση για κατασκευή αθλητικού κέντρου το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Το αθλητικό κέντρο θα περιλαμβάνει 7 γήπεδα ποδοσφαίρου, mini football, σύγχρονα αποδυτήρια όπως επίσης και χώρους αναψυχής. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας ευελπιστεί ότι θα υπάρξει βοήθεια από τον ΚΟΑ καθώς δεν έχουμε αξιοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια, κάποιο κονδύλι από την ανώτατη αρχή του αθλητισμού, στο τόπο. Το κονδύλι αυτό ανέρχεται περίπου στης 500 χιλιάδες λίρες.

Δεν αναφέρθηκε ο τόπος όπου θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο όμως ο Κύριος Καυκαλιάς άφησε να νοηθεί ότι έχουν είδη στα υπόψη τους τον χώρο. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο το νέο αθλητικό κέντρο να ανεγερθεί στην περιοχή Κολοσσίου.

Όσον αφορά το πλάνο για τις ακαδημίες μας ο υπεύθυνος των ακαδημιών Χρήστος Παντελή είπε ότι σκοπός μας είναι η ανάπτυξη και προώθηση των ταλέντων μας. Το σύνολο των ακαδημιών υποδιαιρείται στις επίλεκτες ομάδες που την ευθύνη θα έχει ο Λοίζος Μαυρουδής και στις περιφερειακές, των οποίων την ευθύνη θα έχει ο Αυγουστής Ηροδότου.

Θα υπάρχουν διάφορα κλιμάκια σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού όπου το κάθε παιδί ανάλογα με τον τόπο διαμονής του θα εγγράφετε στο ανάλογο κλιμάκιο. Από το κάθε περιφερειακό κλιμάκιο θα γίνετε η ανίχνευση ταλέντων όπου θα προωθούνται στα επίλεκτα κλιμάκια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κάθε εγγραφόμενο παιδί θα απολαμβάνει παροχή ιατρικής ασφάλειας, υποτροφίες σε πανεπιστήμια εάν και εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις, κάρτα εισόδου στα εντός έδρας παιγνίδια, εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα, αυτόγραφα από αγαπημένους παίκτες όπως επίσης και 100 ευρώ δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επίσης η ομάδα μας όπως ανακοίνωσε ο Μιχάλης Καυκαλιάς έχει προβεί σε συνεργασία με διάφορα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, ενώ πρόσθεσε ότι έχει προσάψει συμφωνία με ομάδες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: