Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

....και τώρα ΑΕΛ – Ανόρθωση.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε. Τέρμα οι χαρές για την εύκολη πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι να μας περιμένει. Το ΑΕΛ – Ανόρθωση είναι παραδοσιακά παιχνίδι που προσφέρει θέαμα στο φίλαθλο κοινό τα τελευταία χρόνια. Η παράδοση είναι υπέρ μας και καλούμαστε το Σάββατο βράδυ στης 20.00 στο Τσίρειο στάδιο να είμαστε συνεπείς με την παράδοση και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα ενάντια στην Ανόρθωση.

Τα λιοντάρια μας ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό. Έγινε σίγουρα αποθεραπεία στους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και από αύριο θα συγκεντρωθούν με στόχο την καλή εμφάνιση και το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο εκτός από την νίκη. Να αναφέρουμε πως η Ανόρθωση παραμένει αήττητη για 36 συνεχόμενους αγώνες κάτι που πρέπει να είναι και σαν κίνητρο για τους παίχτες μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα μιας και το έμψυχο υλικό των δύο ομάδων δεν απέχουν και πολύ.

Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τζούνιορ όμως δεν εμπνέει καθόλου ανησυχία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Είδαμε όλοι μας με χαρά την επάνοδο του Κέρκεζ όπου ο προπονητής μας μπορεί να υπολογίζει τον παίχτη όπως είδαμε όλοι με ευχαρίστηση την πολύ καλή απόδοση του Πούλπο και του Κατιάνγκα.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων από σήμερα το απόγευμα. Τα εισιτήρια προπωλούνται στην μπουτίκ της ΑΕΛ, στον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στα περίπτερα Ντίνος, Βακανάς, ΓΣΟ και στο πρακτορείο στοιχημάτων SSP έναντι του ξενοδοχείου OLD BRIDGE στο ποταμό Γερμασόγειας, Έχουν εκδοθεί 4500 χιλιάδες εισιτήρια για τους οπαδούς της ομάδας μας και οι τιμές τους θα είναι €20 τα κανονικά και €10 τα μαθητικά (η τιμή συμπεριλαμβάνει €3 εισφορά).

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μάριος Τσαγκάρης με βοηθούς τους Ιωάννου και Αργυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: