Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Επιτέλους ξανά πρωτάθλημα.


Μετά την διακοπή δύο εβδομάδων του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, από αυτήν την εβδομάδα ξανά μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και στην προετοιμασία της ομάδας μας εν όψη του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Τσίρειο Στάδιο στης 20.00.

Οι προπονήσεις θα είναι και κλεισμένων των θυρών για όλη την εβδομάδα μιας και ο Κύριος Μιχαηλίδης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του χωρίς την επίβλεψη και την μουρμούρα των θαμώνων εκεί χρόνια τώρα. Στο βοηθητικό σήμερα ήταν και ο Σερίγκε Κατιάνγκα που επέστρεψε από την πατρίδα του όπου κήδεψε την μητέρα του. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε καλά και όπως φαίνεται έχει ξεπεράσει και τον τραυματισμό του μιας και δεν έχει καθόλου ενοχλήσεις στο πόδι. Θα εξεταστεί αύριο από τον ιατρό και θα προχωρήσει ανάλογα με την γνωμάτευση που θα του δοθεί. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Πίπης μιας και υποφέρει από ίωση.

Ο Άγγελος Περικλέους σήμερα υποβλήθηκε επιτυχώς σε εγχείρηση στους κοιλιακούς. Ο παίχτης θα μπορεί να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου ένα μήνα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ συνεχίζει την αποθεραπεία του και ευχόμαστε απλά να επουλώσει το τραύμα του το συντομότερο δυνατό.

2 σχόλια:

Anastácio Soberbo είπε...

Γεια σας, το blog μου Love.
Λυπούμαστε που δεν γράψω περισσότερα, αλλά μου Δανοί είναι κακό.
Μια αγκαλιά από την Πορτογαλία

Tartarean - AEL είπε...

φίλε μου δεν βγάζω νόημα από αυτά που έγραψες. Αν θες γράψε τα στα αγγλικά.

Αγγαλιά από Κύπρο.