Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Για ρίφια μας πήρανε ?




Δεν ξέρω αλλά εκεί στην Λευκωσία μεριά φαίνεται πως μας περνάνε για ερίφια εμάς τους Λεμεσιανούς γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε. Για το Γερασίμου μιλώ για τι άλλο άλλωστε ? Έκλαψε καλά καλά το Αποελάκι και παν να μας την μπήξουν εμάς ? Α δεν σφάξανε. Δηλώσαμε πολύ καθαρά πως στο ΓΣΠ πάμε για την νίκη γιατί έχουμε την ομάδα αυτή που μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι και ευτυχώς φάνηκε ότι τα χτυπήματα κάτω απ΄ την μέση δεν τα σηκώνουμε.


Να θυμίσουμε ότι ο εν λόγο Κύριος ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στο Αποέλ με την Δόξα αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Δόξα και τους άφησε από νωρίς με δέκα παίχτες. Επίσης είχε κακή διαιτησία και στην δεύτερη αγωνιστική και ήρθαν τα χρυσά μου και μας έβαλαν εμάς τον Γερασίμου για να κανακέψουν το μαμούχαλο Χαποέλ.




Εύχομαι μόνο να παιχτεί καθαρό παιχνίδι και να είσαστε σίγουροι ότι δεν κερδίζετε την Κυριακή. Ξυπνήσαμε ρε και εμείς. Μπράβο στους διοικούντες μας που με τις δηλώσεις τους απόδειξαν πως δεν είμαστε ερίφια πλέον έτοιμα για σφαγή. Μπράβο ξανά που ζήτησαν να επιβλέπετε από δικούς μας ανθρώπους η είσοδος των φιλάθλων μας.


ΑΕΛ – YOUR WORST NIGHTMARE COME BACK…

Δεν υπάρχουν σχόλια: