Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Τα χαλασμένα σύκα και ο Αντρέας.





Τι κοινό έχουν τα χαλασμένα σύκα και ο Αντρέας Μιχαηλίδης ? Απαντούμε, τίποτα. Τι κοινό έχουν τα χαλασμένα σύκα με το κατίνα νετ? Είναι και τα δύο σκουλουτζιασμένα. Και επειδή σκουλούτζια θυμίζουν μου θρήνο σηκώνετε η τρίχα μου κάτζιελο.

Ρε ανθρωπάκια της στιγμής, σκουλήκια βρομερά της Πόλης, τρία σας κάτσαμε, σας γαμήσαμε την μάνα και το σπίτι και εσείς έχετε όρεξη μέσω του site του Κίρζη σας να κάνετε και κακόγουστα μέχρι και εμετικά άρθρα για τον προπονητή μας ? Αλλά σας καύκει που πάνω στην σκακιέρα έκανε τον Σάμπουριτς σας check mat μόλις που το δεύτερο λεπτό. Μια κίνηση με το πιόνι Τζούνιορ και μια δεύτερη check mat με τον Πίπη αντίναξες σας ούλους στον αέρα που το δεύτερο κιόλας λεπτό.

Ήθελες τζαι έκλαιες ρε Κιρζούη να είχες τον Αντρίκκο προπονητή. Αλλά ο άνθρωπος εν Αελίστας. Το γιατί έτρεχε με το τέλος του ματς τούτο εν δικό μας πρόβλημα γιατί Αελίστες είμαστε και ότι θέλουμε κάνουμε. Ακούσατε ρε πουθενάδες ? Το μόνο πράγμα που ξέρετε να κάνετε είναι το copy paste.

Μεν παραξενευτείτε φίλοι μου Αελίστες οι καργιόλιδες της Πόλης να βάλουν πάνω τον Σάμπουριτς και όταν τους βοηθήσει ο Θεός και κερδίσουν κάποτε να αρχίσει να τρέχει και αυτός μέσα στα αποδυτήρια. Έτσι για να μην χάνουν την παράδοση του copy paste.

Ζω και αναπνέω για την ημέρα που θα καταστραφείτε. Πουθενάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: