Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Η ομάδα μας, μετά και τον νικηφόρο αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα, για τον θεσμό του κυπέλλου, επιστρέφει στην έδρα της. Το τρίτο ντέρμπυ, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, βρίσκεται μπροστά μας και καλούμαστε όλοι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, ξανά, όπως και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, να αποτελέσουμε τον 12ον παίχτη της ομάδας μας!!


Η ώριμη αλλά και εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας μας τείνει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Για μας, η προστασία της ομάδας μας από οτιδήποτε μπορεί να της κάνει ζημιά, είναι το μεγάλο στοίχημα. Συγχαρητήρια στον κάθε ένα ΑΕΛΙΣΤΑ, που σε συνεργασία με τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καταφέρνουμε, μέχρι στιγμής να μην χρεώνουμε την ομάδα μας ούτε ένα σέντ! Αυτό θα πει αγάπη και ταυτόχρονα ωριμότητα. Και λέμε ωριμότητα γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ, είναι κατά γενική ομολογία ο πλέον ταλαιπωρημένος οπαδός. Και μέσα από τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε μπορούμε πλέον να ξεχωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά της ομάδας μας.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ήταν εκ ιδρύσεως του, ο φρουρός της ΑΕΛ. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα συνεχίσει για πάντα να υπερασπίζεται αυτήν την ιδέα.


Καλούμε ξανά όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ όπως, το Σάββατο το βράδυ, κατακλύσουμε την ανατολική κερκίδα του τσιρείου. Όλοι μαζί, οργανωμένοι και μη, ας δώσουμε ακόμα μια παράσταση στους φιλοξενούμενους μας και με το βροντερό κίτρινο παρόν μας να πάρουμε ακόμα μία πολύτιμη νίκη!!!!


ΑΕΛ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: