Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόκριση απ΄ το Μακάριο.


Σχετικά εύκολα και κυνηγώντας την ουσία κερδίσαμε απόψε τον Ολυμπιακό στο Μακάριο στάδιο με 0-3 στο θεσμό του κυπέλλου και είμαστε πλέον με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Α΄, Β΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα μας έδειξε απ΄ την αρχή του αγώνα ότι ήθελε να έχει τον έλεγχο. Η κατοχή ήταν υπέρ μας και είχαμε συνεχώς υπεροχή. Στο 22΄ λεπτό καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ με τον Λοίζο Κακογιάννη με κεφαλιά μέσα από την μικρή επανορθωτική. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27΄ λεπτό ο Πούλπο σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας, και ενάντια της παλιάς του ομάδας, με πέναλτι. Το κέρδισε ο ίδιος μετά από σπρώξιμο που δέχτηκε μέσα στην επανορθωτική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε περισσότερο τους τόνους και η πρώτη καλή φάση με τον Φιλανιώτη ήρθε στο 55΄ λεπτό. Από την στιγμή εκείνη είχαμε ένα δεκάλεπτο πολύ καλό. Ο Γκαρσία μετά από πολύ όμορφη ενέργεια πέρασε στον Μάριο Λουκά όπου ο τελευταίος με σέντρα βρήκε τον Οφορίκουε έκανε την κεφαλιά και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στο 59΄ λεπτό. Στο 63΄ λεπτό μετά από όμορφη σέντρα του Γκαρσία βρήκε το κεφάλι του Πούλπο όπου έκανε το 0-3 για την ομάδα μας και συνάμα το δεύτερο γκολ για τον ίδιο. Ακόμα ένα δοκάρι είχαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μάριο Λουκά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πολύ θετική η παρουσία του Τζέρεμη Ροντρίγκεζ όπου έπαιξε μπακ δεξί και ντεπούταρε με την ομάδα μας. Επίσης πολύ χαρά έφερε στον κόσμο μας η επανεμφάνιση του Ντούσαν Κέρκεζ όπου πέρασε στο 85 λεπτό και έδειξε να ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Εμπέντε, Ουόν, Κακογιάννης, Φασσότ (65’Ιορτάνκε), Ροντρίγκεζ, Φιλανιώτης, Ρόκε (46’ Οφορίκουε), Λουκά, Κατιάγκα (85' Κέρκεζ), Γκαρσία, Γκονζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: