Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Η Γεροσκήπου θα Γερό-σκύψει σήμερα.


Μετά από την δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος επιτέλους ξανά γήπεδο σήμερα. Κερδίσαμε το Θρηνάκι της Πόλης και η δίψα για το δύο στα δύο είναι μεγάλη. Το πάθος τεράστιο. Εμείς θα δώσουμε βροντερά το παρόν μας στις κερκίδες και όπως πάντα θα δώσουμε την μεγάλη μάχη με τα τραγούδια μας και την στήριξη μας για να πιάσουμε το τρίποντο αυτό. Περιμένουμε να δούμε σήμερα στο γήπεδο την ίδια παθιασμένη ομάδα που είδαμε και με τον Απόλλωνα. Αν γίνει αυτό τότε το τρίποντο είναι στην τσέπη μας.

Ενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Τσίρειο στης 20.00 και θα είναι τηλεοπτικό από την LTV. Η προπώληση των εισιτηρίων δεν είναι ικανοποιητική όμως οι Αελίστες δεν είναι του καναπέ και θεωρούμε πως το εισιτήριο του θα το αγοράσει από το γήπεδο ώστε έτσι η κερκίδα μας να είναι υπέρ πλήρης και σε αυτό το παιχνίδι. Οι παίχτες μας δηλώνουν πανέτοιμοι και διψασμένοι να καταχτήσουν και το τρίποντο αυτό.

Αγωνιστικά η ομάδα μας το πιο πιθανόν θα παραταχτεί στο γήπεδο με την ίδια ενδεκάδα με μοναδική αλλαγή αυτή του Κέρκεζ όπου αντικαταστάτης του μάλλον θα είναι ο Γκαρσία. Εχτός 18άδας έμεινε ο Σερίγκε Κατιάνγκα και ο Τζέρεμη Ροντρίγκεζ. Ο Κατιάνγκα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η τεχνική ηγεσία θεώρησε πιο σωστό να αγωνίζονται μόνο παίχτες που μπορούν να δώσουν το 100%. Το ίδιο ισχύει για τον Ροντρίγκεζ που ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας μας αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: