Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωση ΣΥΦΑΕΛ


"Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος! Το ζητούμενο και σ' αυτό το παιχνίδι είναι ασυζητητί άλλο ένα τρίποντο.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δίνει τα συγχαρητήρια του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό team και στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι σκόρπισαν απλόχερα τη χαρά ανάμεσα στο τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ μας. Ο θρίαμβος της πρεμιέρας έκανε τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να μεθύσει από χαρά και υπερηφάνεια.


Τα πιο θερμά μας όμως συγχαρητήρια τα δίνουμε σε όλους εσάς τους απλούς τρελαμένους ΑΕΛΙΣΤΕΣ! Η παρουσία του κίτρινου λαού στο ντέρμπι της πρεμιέρας ήταν πραγματικά απερίγραπτη. Η ανατολική κερκίδα απλά έδωσε ακόμα ένα μάθημα σε αυτούς που, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσπαθούσαν, με προπαγάνδες και λόγια εντυπώσεων, να πείσουν το φίλαθλο κόσμο ότι είναι η καλύτερη κερκίδα.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, χωρίς πολλές και ανούσιες δηλώσεις, απλά απέδειξε ότι άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις. Εμείς δεν χρειαζόμαστε ούτε πυρσούς, ούτε καπνογόνα για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Η συνεργασία μεταξύ όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ είναι το πιο δυνατό μας όπλο, όσο αφορά τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ! Μπράβο στο αφεντικό της πόλης! Τέλος, απαιτείται από όλους μας το Σάββατο, να είμαστε όλοι εκεί! Με μια ανατολική κερκίδα γεμάτη, καμιά ομάδα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Όλοι μαζί για το δεύτερο μας τρίποντο"!


ΑΕΛ - ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: