Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Βγήκε η αποστολή


Το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση στης 20.00 βρίσκει τον Αντρέα Μιχαηλίδη να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο μιας και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Για πρώτη φορά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του πλην του γνωστού απόντα Άγγελου Περικλέους.

Ο κ. Μιχαηλίδης επέλεξε είκοσι ποδοσφαιριστές για την αποστολή, η οποία έχει ήδη καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λεμεσού, και η σημερινή μέρα θα καθορίσει την δεκαοχτάδα. Εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα έμειναν οι Ρικάρντο Τζόκα και Πάνος Κωνσταντίνου όπου ο τελευταίος αντιμετώπισε κάποιο μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Πούλπο, Κέρκεζ και Μεσόνες. Να περιμένουμε σίγουρα αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του Αποέλ και ίσως οι αλλαγές να μας εκπλήξουν. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι όσοι καλεστούν να παίξουν να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν από δυνάμεις και να μας χαρίσουν αυτό το πολυπόθητο τρίποντο που θα είναι σημαντικό από πολλές απόψεις για την συνέχεια.

Η αποστολή της ομάδας μας είναι η εξής : Εμπέντε, Στυλιανού, Ρούι Τζούνιορ, Ουόν, Ροντρίκεζ, Ιορτάκε, Φασσότ, Κακογιάννης, Τοράο, Κατιάγκα, Κέρκεζ, Κρασάς, Ρόκε, Φιλανιώτης, Λουκά, Γκαρσία, Μίχαλτσια, Οφορίκουε, Γκονζάλες, Τσόροβιτς.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Μάριος Τσαγκάρης με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Βάσο Αργυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: