Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ρεπό οι παίχτες μας στο ΓΣΠ


Όπως πήραν ρεπό σήμερα οι παίχτες μας και κατέβηκαν στο ΓΣΠ με κατεβασμένα τα σώβρακα έτσι και εμείς ρεπό θα πάρουμε και δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για το παιχνίδι. Άλλωστε τι να σχολιάσουμε. Τα κακά μας τα χάλια ? Στο ότι πήγαμε σε ένα γήπεδο εντελώς απροετοίμαστοι με το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι μας. Μεγάλη ευθύνη έχουν πάνω από όλα οι παίχτες. Τις ευθύνες του όμως τις έχει και ο συμπαθέστατος Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Δεν σηκώνουμε εμείς έτσι ήττες. Ελπίζω να τους δώσετε να καταλάβουν, κύριοι της διοίκησης, τους παίχτες ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλο σωματείο για να το διασύρουν έτσι. Ελπίζω η διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε τέτοιες εμφανίσεις ξανά με κατεβασμένα βρακιά να μην ξανά δούμε.

Δεν υπάρχει χρόνος για κλαψουρίσματα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψιλά και να δούμε αμέσως τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός στην Λευκωσία. Μην γίνει καμιά στραβή και εφέτος γιατί πάει η χρονιά καταστραφήκαμε. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας σκορπισμένα στους τέσσερις ανέμους και να αρχίσουμε άμεσα να βλέπουμε τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Γιατί και στο κύπελλο πρέπει να έχουμε ψιλούς στόχους αλλά και την Ανόρθωση πρέπει να κερδίσουμε. Γιατί είμαστε ΑΕΛ και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ – ΨΙΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Εμείς το καθήκον μας όπως πάντα. Ελπίζω να το πράξουν και οι ποδοσφαιριστές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: