Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας. Την Κυριακή δίνουμε το πρώτο μας εκτός έδρας αγώνα, στη Λευκωσία. Στόχος δεν πρέπει να είναι άλλος εκτός από την νίκη. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μας κάνουν περήφανους και πιο δυνατούς. Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δείχνει ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όπου κι αν παίζουμε.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλεί ξανά το μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ όπως δώσει μαζικά και βροντερά το παρόν του στο ΓΣΠ. Εμείς σαν οργανωμένοι υποσχόμαστε εντυπωσιακή και μαζική παρουσία την Κυριακή το βράδυ. Σημείο συνάντησης και εκκίνησης όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ, όπως πάντα, θα είναι το οίκημα μας στον εναέριο όπου στις 4μ.μ. θα αναχωρήσουν λεωφορεία για να μεταφέρουν τον κόσμο μας στη Λευκωσία. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρχουν λεωφορεία στην περιοχή Ζακακίου (3:30μ.μ.) και συγκεκριμένα στο «Νίκος bar» στην Μίλτωνος, τα οποία θα ενσωματωθούν στην μεγάλη πομπή που θα ξεκινήσει από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο.


Μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια όλοι μαζί επιβάλλεται να συνοδεύσουμε την ΑΕΛ μας σ’ αυτό τον αγώνα. Όλοι μαζί, παίκτες, κόσμος και διοίκηση, πάμε να φέρουμε το τρίποντο στη Λεμεσό. Εισιτήρια δε θα πωλούνται στο γήπεδο, γι’ αυτό όλοι προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τη Λεμεσό και φύγαμε!

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΛΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: