Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Συνεχίζετε η Προπώληση




Κανονικά συνεχίζετε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο το Σάββατο βράδυ στης 20.00. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι πλην των Κέρκεζ με το γνωστό πρόβλημα στο μετατάρσιο και του Άγγελου Περικλέους όπου εγχειρίστηκε στους κοιλιακούς και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο μήνες. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά μαζί και ο Πέτρος Φοιλανιώτης και Σερίγκε Κατιάνγκα που ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα που είχαν και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Κύριος Μιχαηλίδης προβλέπετε να ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα της πρεμιέρας με μοναδική αλλαγή αυτή του Κέρκεζ όπου αναμένετε να πάρει την θέση του ο Γκαρσία Μεσσόνες. Δεν αποκλείετε αντί Γκαρσία στο τέλος να αγωνιστεί ή ο Μάριος Λουκά ή ο Τζόκα.

Ξεκίνησε χτες και συνεχίζεται σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου. Έχουν εκδοθεί 4000 εισιτήρια μιας και υπάρχουν είδη 2000 διαρκείας. Διατίθενται στην μπουτίκ της ΑΕΛ, στον ΣΥΦΑΕΛ, στα περίπτερα ΝΤΙΝΟΣ και ΒΑΚΑΝΑΣ και στο πρακτορείο στοιχημάτων S&P απέναντι από το ξενοδοχείο Old Bridge. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 17 ευρώ τα κανονικά, 7 ευρώ τα μαθητικά και 1 ευρώ τα παιδικά. Επίσης το βράδυ του Σαββάτου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ο χώρος τον VIP θέσεων όπου έχει κατασκευαστεί με έξοδα της ΑΕΛ και θα είναι 170 περίπου θέσεις. Από ότι πληροφορηθήκαμε έχουν πουληθεί στον συγκεκριμένο χώρο κάτι πιο λίγο από 100 θέσεις. Επίσης μοναδική εκκρεμότητα είναι οι πολυθρόνες πολυτελείας που θα μπουν όπου ακόμα δεν ήρθαν από το εξωτερικό. Αναμένονται μέχρι και το ματς με τον Ανόρθωση.

Η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ τιμώρησε την ΑΕΛ συνολικά με πρόστιμο 1650 ευρώ. Με 850 ευρώ για την παραπομπή της ομάδας μας με βάση το άρθρο 81 και μετά που πέντε ποδοσφαιριστές μας αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα (πάνω από τέσσερις κίτρινες κάρτες παραπέμπεσαι) στο παιγνίδι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Με 300 ευρώ τιμωρήθηκε ο Τάσος Παλλαρής και με 500 ευρώ για την διεξαγωγή φιλικού χωρίς να ενημερωθεί η ΚΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: