Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

4-1 σε φιλικό


Το απόγευμα της Τρίτης στα γήπεδα της Γερμασόγειας η ομάδα μας έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση. Το φιλικό έγινε για να αγωνισθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και κερδίσαμε με 4-1.

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 21΄ λεπτό και ισοφάρισε η ομάδα μας με τέρμα του Τσόροβιτς στο 30΄ λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με 2-1 υπέρ μας με γκολ του Οφορίκουε στο 40΄ λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιχάλτσια με πέναλτι στο 70΄ λεπτό έκανε το 3-1 και ο νεαρός Βασιλείου το 4-1 στο 85΄ λεπτό.

Όσοι δεν αγωνίσθηκαν χθες στο φιλικό έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό του τσιρείου. Απ΄ της προπονήσεις απουσιάζουν οι γνωστοί τραυματίες Ντούσαν Κέρκεζ όπου την Παρασκευή θα γίνει η επέμβαση στο αριστερό του πόδι και αναμένετε να απουσιάσει πέραν των δύο μηνών. Θα πρέπει να τον περιμένουμε να αγωνισθεί τον δεύτερο γύρο. Απών ήταν και ο Άγγελος Περικλέους που βρίσκετε πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας του. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Πάνος Κωνσταντίνου στο γόνατο.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίσθηκαν οι Στυλιανού (Κανεττής), Ροντρίγκεζ (Παναγιώτου – Βασιλείου), Αντωνίου, Ιορτάκε, Πελεντρίτης, Κρασάς (Θεοφάνους), Τζόκα, Γκαρσία, Τσόροβιτς, Οφορίκουε, Μιχάλτσια.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο βράδυ θα γίνει ο επαναληπτικός του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο Στάδιο στης 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: