Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Επιχείρηση Δόξα.


Το ζητούμενο ήταν το τρίποντο με την Απεπ και ήρθε με όχι και τόσο καλή εμφάνιση. Αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και αυτό που μένει από την επόμενη κιόλας μέρα είναι οι τρις πολύτιμοι βαθμοί που βάλαμε στο τσεπάκι μας και η άνοδος μας στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής αυτού του Σαββατοκυριακοδεύτερου, μας φέρουν στον βαθμολογικό πίνακα μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και μόλις ένα από την τετράδα. Με δεδομένο τα παιχνίδια που ακολουθούν αυτό το Σαββατοκύριακο το παιχνίδι με την Δόξα παίρνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερο πάθος για την νίκη.

Το παιχνίδι θα είναι την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στης 19.30 και θα είναι τηλεοπτικό. Η προπόνηση χτες διεξήχθη κανονικά με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες χωρίς να αντιμετωπίζει κανένας κάποιο πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Απεπ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Από την επίσημη σελίδα του σωματείου μας ενημερωθήκαμε πως Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 21:30 θα ξεκινήσει την λειτουργία του το BINGO AEL LIMASSOL FC. Πρόκειται για ηλεκτρονική τόμπολα στην οποία είναι μέτοχος η εταιρεία ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Ο χώρος διεξαγωγής του BINGO είναι η πρώην δισκοθήκη MALIBU στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, σε ένα όμορφο και άνετο χώρο. To BINGO θα διεξάγεται καθημερινά και όλοι οι Αελίστες, και όχι μόνο, είναι ευπρόσδεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: