Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ


Φτάσαμε, αισίως, στην έβδομη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας, ετοιμάζεται για τον δεύτερο εκτός έδρας της αγώνα. Μία σημαντική αλλά συνάμα πολύ δύσκολη έξοδος βρίσκεται μπροστά μας και η ομάδα μας χρειάζεται να υπερβάλει εαυτό, ούτως ώστε να φύγει από το Δασάκι με το πολύτιμο τρίποντο, το οποίο θα συνεχίσει να την κρατά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι, η Α.Ε.Λ. μας δεν θα είναι μόνη. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. ετοιμάζεται για μαζική αλλά και έντονη παρουσία στο Δασάκι της Άχνας. Θα βρισκόμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα μας και θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να αντλήσουν την απαιτούμενη δύναμη για να κερδίσουν και τον αγώνα αυτό.


Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να βρίσκονται εκεί. Η ομάδα μας, δείχνει συνέπεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και γι αυτό όλοι οι οπαδοί της επιβάλλεται να την συνοδέψουν.


Ελάτε όλοι να κιτρινίσουμε και αυτό το γήπεδο! Όλοι μαζί, με τα τραγούδια μας και με το πάθος μας ας κάνουμε το γήπεδο της Άχνας δική μας έδρα! Πρέπει οι αντίπαλοι να νιώσουν ότι αγωνίζονται στο δικό μας γήπεδο.


Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και όλοι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, σαν μια οικογένεια σφιχτοδεμένη, πάμε να φέρουμε το πολύτιμο τρίποντο στην πόλη μας!!!


ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΣΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! Α.Ε.Λ. ΠΑΝΤΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: