Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Ακατάλληλο για μη ΑΕΛΙΣΤΕΣ!!


Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της μπασκετικής Α.Ε.Λ. για την φετινή χρονιά έχουν πλέον ξεκινήσει για τα καλά. Οι δύο μας ομάδες δίνουν σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μιας και οι βλέψεις όλων μας φτάνουν πολύ μακριά, όσον αφορά την καλαθόσφαιρα, το MELFORD ARENA πρέπει, το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου, να μετατραπεί σε χώρο "ακατάλληλο" για μη ΑΕΛΙΣΤΕΣ!!


Μετά το πρώτο παιχνίδι που έγινε μια εβδομάδα πριν στην Ουκρανία, η PROTEAS EKA AEΛ, καλείται την Τετάρτη το βράδυ, και συγκεκριμένα στις 19.45 στο MELFORD ARENA, να πάρει την νίκη-πρόκριση στο EuroChallenge, απέναντι στην BC DONETSK.


Η KV IMPERIAL AEΛ, ξεκινά το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό, φιλοξενώντας την Πέμπτη, στις 19.30, την CRAS BASKET TARANDO Ιταλίας, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του EuroCup γυναικών.


Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα δώσει έντονα το παρών του και στα δύο παιχνίδια των ομάδων μας.


Όλος ο κόσμος της Α.Ε.Λ., καλείται ακόμα μια φορά να κάνει το MELFORD ARENA, "αφιλόξενο" για τους αντιπάλους μας. Καλούμαστε όλοι μας όπως δώσουμε έντονο και βροντερό παρών. Όλοι με τα κίτρινα μας, επιβάλλεται να γεμίσουμε ασφυκτικά το κλειστό και να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια.


Έφθασε η ώρα να θυμίσουμε σε όλη την Ευρώπη τι πάει να πει ΑΕΛΙΣΤΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: