Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Η πρόκριση στο κλουβί.


Μετά από ένα εντυπωσιακό αγώνα απόψε η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 65-65 με την BC DONETSK στην Ουκρανίας και όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό στο κλουβί μας στης 22 Οκτωβρίου. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και πολύ δυνατό έμψυχο υλικό που έδειξε ότι φέτος μπορούμε για μεγάλα πράγματα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα αυτή σε κάθε παιχνίδι γεμίζοντας το Νίκος Σολομωνίδης.

Απόψε η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά έναντι σε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη, με πολύ πιο ψιλό προϋπολογισμό και παίχτες αξίας. Για την ομάδα μας πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέϊλορ με 24 πόντους, μοίρασε 6 ασσίστ και μάζεψε 5 Ριμπάουντ. Καλή παρουσία είχε και ο Μουγιεζίνοβιτς μαζί με τους Σούμποτιτς και Ντόζετ. Οι υπόλοιποι έδειξαν ότι ακόμα είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστούν και θα ξεδιπλώσουν και τα δικά τους χαρίσματα. Ο Ραντόγιεβιτς έμεινε για αρκετή ώρα στον πάγκο γιατί βρέθηκε από νωρίς φορτωμένος με 4 φάουλ.

Τα δεκάλεπτα ήταν 13-19, 33-32, 54-49 και 65-65.
Τους πόντους για την ομάδα μας πέτυχαν: Τέϊλορ 24, Μουγιεζίνοβιτς 13, Σούμποτιτς 10, Ντόζετ 9, Ραντόγιεβιτς 5 και Μίτσιελ 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: