Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Πάρτι γενεθλίων με τριάρα.


Με δεύτερη νίκη που σημείωσε επί του Ολυμπιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου πέτυχε σήμερα μέρα των γενεθλίων της η ομάδα μας με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ κέρδισε στο Μακάριο με σκορ 3-0 σκορ που στην ουσία της έδωσε την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και χωρίς να φορτσάρουμε ιδιαίτερα κυνηγήσαμε την ουσία χωρίς να έχουμε τις μεγάλες φάσεις. Στο 29΄ λεπτό σε μια πολύ καλή σέντρα του Ροντρίγκεζ, ο Γκονζάλες με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στο Β΄ημίχρονο ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε τα τέρματα του δύο και το 2-0 με όμορφη κεφαλιά στο 59΄λεπτό. Ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Τσεβέλα στο 73΄λεπτό ενώ στο 82΄ο Τσόροβιτς με ένα πολύ όμορφο γκολ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και το τρίτο για την ομάδα μας. Ο Σέρβος το πανηγύρισε με την ψυχή του μπροστά στην θύρα 3 με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο της πιρουέτας. Να πούμε ότι ο Τσόροβιτς πέρασε ως αλλαγή στο Β΄ημίχρονο στην θέση του Κρασά και προσπαθούσε μετά μανίας να πετύχει έστω και ένα τέρμα να ευχαριστήσει τον κόσμο που δεν σταμάτησε να του φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Τέλος ο Ολυμπιακός απλά μείωσε το σκορ σε 3-2 με τον Μιχαήλοφ στο 88΄λεπτό όπου ήταν και το τελικό.

Να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα ο Φιλανιώτης με τον Κρασά κρατούσαν μεγάλη σημαία της Αελάρας μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν μπροστά από τον κόσμο μας και πήγαν πίσω από τον πάγκο μας όπου εκεί έσβησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές την τούρτα με τα 78 κεράκια.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Στυλιανού, Ροντρίγκεζ, Πελεντρίτης, Ιορτάκε, Κακογιάννη (71΄Αντωνίου), Τορράο, Κατιάγκα, Κρασάς (46΄Τσόροβιτς), Λουκά, Πούλπο, Μιχάλτσια (58΄Θεοφάνους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: