Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Φιλική νίκη, Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-3


Φιλική νίκη με 0-3 πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στης 16.00 στο γήπεδο της Γεροσκήπου με τον Ατρόμητο. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Μάριος Λουκά στο 12΄ λεπτό με πλασέ, ενώ τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου διαμόρφωσε το 0-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από απόσταση 30 και πλέον μέτρων στο 42ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Κύριος Μιχαηλίδης έκανε αρκετές αλλαγές. Η ομάδα μας κατάφερε να αυξήσει το δείκτη του σκορ με τον αρχηγό μας Σίμο Κρασά, που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Οφορίκουε, στο 70ο λεπτό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πούλπο, Φιλανιώτης και Μιχάλτσια λόγω μικρό τραυματισμών που έχουν. Θα βρίσκονται από αύριο κανονικά στην προπόνηση. Ο Κακογιάννης ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό που είχε και στην προετοιμασία, κάτω χαμηλά στην φτέρνα.

Η Σύνθεση της ομάδας μας Έμπεντε, Ουόν, Τζούνιορ, Κακογιάννης, Ιορντάκε, Τορράο, Καντιάγκα, Λουκά, Τσόροβιτς, Ρόκε, Οφορίκουε. Στην επανάληψη πέρασαν οι Στυλιανού, Ροντρίγκεζ, Φασσότ, Ρ. Παναγιώτου, Τζόκα, Αντωνίου, Θεοφάνους, Κρασάς, Γκαρσία. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στα τελευταία 20 περίπου λεπτά, δείχνοντας ότι ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: