Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Προεδρικό Κάλεσμα


Με την ανακοίνωση αυτή θέλω να αναφερθώ στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ τονίζοντας του ότι οι τρεις ομάδες της ΑΕΛ (Αθλοπαιδιές) Λτδ, Proteas ΕΚΑ ΑΕΛ, KV Imperial ΑΕΛ και Transbunker Da Noi ΑΕΛ, ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο κατακτώντας τρεις τίτλους, αυτούς του Σούπερ Καπ.


Οι τρεις αυτές ομάδες έχουν θέσει ψηλούς στόχους σε αυτή τη σαιζόν και ο κόσμος της ΑΕΛ θα πρέπει να δείξει τη στήριξη του στις προσπάθειες που θα καταβάλουν για να ξεπεράσουν τα οποιαδήποτε εμπόδια βρεθούν μπροστά τους.


Αρχής γενομένης από τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στις 20:00 για τον προκριματικό γύρο του EuroChallenge όπου η Proteas ΕΚΑ ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τη BC Donetsk στο Melford Arena, θα πρέπει ο κόσμος της ΑΕΛ να δώσει το έντονο και βροντερό παρών του θυμίζοντας τις όμορφες γαλαζοκίτρινες ατμόσφαιρες που παρουσίαζε στο παρελθόν ούτως ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Τη βοήθεια του κόσμου χρειάζεται την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:30 και η KV Imperial ΑΕΛ. Η ομάδα μας υποδέχεται την Ιταλική Cras Basket Taranto για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του EuroCup Γυναικών και η νίκη είναι επιτακτική ούτως ώστε να ξεκινήσει ιδανικά τη νέα της ευρωπαϊκή περιοδεία.


Ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ είναι σημαντικός συμπαίκτης της όλης προσπάθειας που καταβάλουν αθλητές και αθλήτριες στους αγωνιστικούς χώρους. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να αφήσουν τους οποιουσδήποτε να αμφισβητούν αυτό το γεγονός. Ας αποδείξετε ΑΕΛΙΣΤΕΣ την πραγματική σας αξία σπρώχνοντας τις ομάδες μας σε νέες ευρωπαϊκές επιτυχίες.


Δια της ΑΕΛ (Αθλοπαιδιές) Λτδ

Ο ΠρόεδροςΑνδρέας Σοφοκλέους

20 Οκτωβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: