Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Πρωτάθλημα ξανά.


Μετά και την δεκαπενθήμερη διακοπή του Πρωταθλήματος μας μπαίνουμε πλέον σε εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ΑΠΕΠ όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στης 17.00 στο Τσίρειο στάδιο. Το παιχνίδι δεν θα είναι τηλεοπτικό.

Το φιλικό παιχνίδι όπου είχε προγραμματιστεί για αύριο με την Αναγέννηση Τραχωνίου έχει ματαιωθεί ακριβώς για την καλύτερη προετοιμασία και συγκέντρωση της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Ο Κύριος Μιχαηλίδης μετά και τα εργομετρικά τεστ που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του, είδε σε ποια κατάσταση βρίσκονται έδωσε ρεπό στους παίχτες χτες Κυριακή, όπου όλοι μαζί βρέθηκαν και έπαιξαν paintball, και από σήμερα Δευτέρα άπαντες θα βρίσκονται στο βοηθητικό. Κάποια μικρό προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Μιχάλτσια, Πούλπο, Φιλανιώτης, Τσόροβιτς, Ιορτάκε και Κρασάς, φαίνεται να ξεπερνιόνται και θα διαφανεί από σήμερα στην προπόνηση για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών αυτών, όμως δεν εκφράζεται καμιά ανησυχία για την μη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΠΕΠ αν και εφόσον ο προπονητής τους θεωρήσει στα πλάνα του. Τα μοναδικά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αντρέας Μιχαηλίδης είναι αυτό του Κέρκεζ και του Περικλέους.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα μας έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, Αποέλ και Ανόρθωση, πέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, και τώρα στα φαινομενικά αυτά “εύκολα” παιχνίδια θα δήξει την δυναμική της εφέτος και κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε στα ψιλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: