Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Τυπικής Διαδικασίας


Τυπικής διαδικασίας χαρακτηρίζεται το παιχνίδι σήμερα με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στάδιο που θα ξεκινήσει στης 16.00 το απόγευμα.

Ο προπονητής μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Εκτός από τους γνωστούς μας τραυματίες Κέρκεζ και Περικλέους προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κωνσταντίνου στο γόνατα, Ροντρίγκεζ ελαφρύ τράβηγμα, ο Ρόκε ευτυχώς γλίτωσε το σοβαρό αφού χτύπησε στο ίδιο σημείο με τον Κέρκεζ στο μετατάρσιο αλλά ευτυχώς οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπάρχει σπάσιμο και του συνέστησαν διήμερη ξεκούραση, οι Ουον και Οφορίκουε φαίνεται να ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν όμως προπονήθηκαν ατομικά και τέλος ο Γκαρσία Μεσόνες όπου απουσιάζει από τις προπονήσεις έχοντας ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Με όλα αυτά τα προβλήματα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εξακολουθεί να έχει πολλές καλές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι όπου το παιχνίδι μετά το 0-3 στο Μακάριο θα έχει σήμερα τυπικής διαδικασίας και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον προπονητής μας να αγωνιστούν παίχτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Σήμερα θα εξέλθει από την κλινική Υγείας όπου εγχειρίσθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αριστερό τραυματισμένο του πόδι και του τοποθετήθηκε βίδα. Ο Δρ. Αλκιβιάδης που τον εγχείρησε έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και προβλέπετε ο Ντούσαν να είναι ξανά στους αγωνιστικούς χώρους σε δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: