Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Μετρά μόνο το τρίποντο.


Επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, για την ομάδα μας μιας και με τέρμα του Πήτερ Οφορίκουε στο 43΄λεπτό, καταφέραμε το απόγευμα της Κυριακής να κερδίσουμε την ΑΠΕΠ με 0-1 στο Τσίρειο στάδιο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή. Είχαμε την υπεροχή μεν αλλά δύσκολα φτάναμε στην αντίπαλη εστία και δύσκολα φτιάχναμε ευκαιρίες. Η ομάδα μας έφτιαξε μία ευκαιρία με τον Ρόκε όπου μετά από σέντρα του Γκονζάλες έπιασε την γυριστή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε έξω. Η επόμενη φάση για την ομάδα μας ήταν στο 43΄ λεπτό όπου μετά από κτύπημα φάουλ από τον Μάριο Λουκά ο Πήτερ Οφορίκουε με κεφαλιά έγραψε το 0-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 45΄ λεπτό ο Ρούϊ Τζιούνιορ εκτέλεσε απευθείας φάουλ ακριβώς έξω από την επανορθωτική αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Καϊρίνος.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν κάπως καλύτερο. Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα μας είχε κατοχή κίνηση και καλύτερες ευκαιρίες. Η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 51', όταν σε κόρνερ του Λουκά ο Ουόν κέρδισε τη κεφαλιά αναγκάζοντας τον πορτιέρο της ομάδας της Πιτσιλιάς να διώξει σε κόρνερ. Στο 58΄λεπτό πάλι ο Καϊρίνος αποκρούει σε κόρνερ μετά από το τετ α τετ με τον Ρόκε, ενώ στο 90΄λεπτό μετά από το γύρισμα του Γκονζάλες και πάλι απέκρουσε με υπέρ ένταση. Αναφέρουμε ότι η ομάδα της Πιτσιλιάς τα τελευταία 10 λεπτά είχε απειλήσει την ομάδα μας σε τρις τουλάχιστο ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε. Ευτυχώς κρατήσαμε με την ψυχή στο στόμα και πήραμε τους τρις υπέρ πολύτημους βαθμούς όπου θα μας βοηθήσουν πολύ στην συνέχεια.

Κίτρινες: Κατιάγκα, Γκονζάλες

Η σύνθεση της ομάδας μας: Εμπέντε, Ουόν, Φασσότ, Κακογιάννης, Τοράο, Κατιάγκα, Ρόκε (82' Μιχάλτσια), Οφορίκουε (78' Κρασσάς), Λουκά (64’ Μεσόνες), Γκονζάλες, Ρούι Τζούνιορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: