Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Φιλικό με τραυματισμούς.


Σε φιλικό αγώνα που έγινε χτες στο γήπεδο των Πολεμιδιών με την ομάδα της Καρμιώτισσας η ομάδα μας κέρδισε με 4-2. Δύο τέρματα πέτυχε ο Τσόροβιτς, ένα ο Τζόκα και ένα ο Γκαρσία με πέναλτι. Αγωνίστηκαν οι παίχτες που δεν είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι με την Απεπ Πιτσιλιάς. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο των Πολεμιδιών πιο νωρίς το απόγευμα Τραυματίες από τον αγώνα έφυγαν οι Σίμος Κρασάς με τραύμα στον αστράγαλο, που από ότι διαφάνηκε δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, και ο Ροντρίγκεζ με θλάση. Ο δεύτερος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μετά το φιλικό παιχνίδι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα παρευρέθηκε σε δείπνο σε τοπική ταβέρνα, που παράθεσε η αντίπαλος μας.

Ο Αντρέας Μιχαηλίδης ξεκίνησε με τους Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Παναγιώτου, Ιορτάκε, Τζόκα, Κρασά, Γκαρσία, Τσόροβιτς, Μιχάλτσια και Φιλανιώτη. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Στυλιανού και Θεοφάνους.

Η επιτροπή διαιτησίας όρισε να διευθύνει το ματς με την Δόξα την Δευτέρα στης 19.30 ο Πανίκος Καϊλης με βοηθούς τον Αργυρού και Χ΄Νικόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: