Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Οι Δεκαοχταμελή αποστολή με Δόξα.


Απόψε έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο στης 19.00. Τον αγώνα θα τον διευθύνει ο Πανίκος Καϊλης. Ο προπονητής μας ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς για τον αυριανό αγώνα μετά το τέλος της προπόνησης. Εκτός αποστολής έμειναν οι αναμενόμενοι τραυματίες Τζόκα και Ροντρίγκεζ, όπως και ο Πάνος Κωνσταντίνου. Οι δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές του κ. Μιχαηλίδης είναι οι: Εμπέντε, Στυλιανού, Φασσότ, Κακογιάννης, Ιορτάκε, Ουόν, Τζούνιορ, Κατιάγκα, Τοράο, Κρασάς, Λουκά, Ρόκε, Φιλανιώτης, Γκαρσία, Μιχάλτσια, Οφορίκουε, Γκονζάλες, Τσόροβιτς.

Όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας άρθρο οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της προπόνησης όλοι μαζί, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, πήγαν σε καφετέρια και παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και Εθνικού Άχνας όπου θα είναι οι προσεχείς δύο αντίπαλοί μας μετά το παιχνίδι με την Δόξα.

Για το αυριανό μας παιχνίδι ο Κύριος Μιχαηλίδης αναμένεται να ξεκινήσει με επιθετικό σχήμα. Δεν πρόκειται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Απέπ όμως προβλέπουμε πως δεν θα ξεκινήσει ο Μάριος Λουκά, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε καθ ΄όλη την εβδομάδα, και ίσως διεκδικήσει θέση ο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα.

Ο κόσμος αύριο πρέπει να γεμίσει την Ανατολική εξέδρα έτσι με τον τρόπο αυτό να δώσει την δυναμική και το μήνυμα συνάμα στους παίχτες πως οι τρις βαθμοί είναι πέρα για πέρα σημαντικοί και η νίκη μονόδρομος. Η ομάδα μας μετά και την ήττα της Πέγιας από το Αποέλ σε πιθανή νίκη της αύριο μπαίνει για τα καλά στην τετράδα και μπορεί και να ανέβει στην τρίτη θέση ανάλογα με το αποτέλεσμα μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια τιμώνται στα κανονικά €17 τα μαθητικά €7 και τα παιδικά €1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: