Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

«Πυροβολούν» κατα πάντων...

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καταρχήν, δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια και υποκλίνεται στους περήφανους οπαδούς της ομάδας μας για την εντυπωσιακή παρουσία τους στον τελευταίο μας αγώνα. Οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ, οι οποίοι έδωσαν, τόσο, μαζικά, όσο, και έντονα το παρόν τους στον αγώνα της Δευτέρας, αφήνοντας, σε δεύτερη μοίρα, τις εργασίες τους για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, απέδειξαν ακόμα μια φορά πόσο αγαπούν και πόσο τρελαίνονται για την ΑΕΛΑΡΑ τους!! Κανείς όμως, δεν σεβάστηκε τις υπερβάσεις που έκαναν για να βρεθούν στο Τσίρειο και αναπόφευκτα έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια, για άλλη μια φορά!

Παρακολουθήσαμε, όλοι, μια ομάδα η οποία με τη παρουσία της εξέπεμπε μιζέρια, ηττοπάθεια, ανίκανη να σταθεί στο ύψος της ιστορίας της αλλά και του συγκεκριμένου αγώνα! Παίκτες που φορούσαν την ιερή κίτρινη φανέλα της Α.Ε.Λ., και που συμπεριφέρονταν υποτιμητικά και χωρίς καθόλου σεβασμό προς τη φανέλα, τους οπαδούς και την ιστορία του σωματείου μας. Παίκτες που αποδεικνύουν, ξανά, ότι δεν τους αξίζει να αγωνίζονται για το σωματείο μας!

Ένας προπονητής, στο πάγκο της ομάδας, ανίκανος να καθοδηγήσει τους παίκτες του, δείχνοντας σε όλους μας ότι υστερεί σε ικανότητες. Τα επανελειμμένα αρνητικά αποτελέσματα της Α.Ε.Λ. δεν είναι καθόλου τυχαία και η ευθύνη του είναι τεράστια. Παρόν-απών με λίγα λόγια αφού η απειθαρχία στην ομάδα είναι εμφανέστατη.

Η απειθαρχία, όμως, ξεκινά από πιο ψηλά! Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δείχνουν να μην μπορούν να αλλάξουν την άσχημη εικόνα της ομάδας μας, η οποία συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό! Τι περιμένετε δηλαδή κύριοι; Για να γίνουμε πιο σαφείς θα θέλαμε να θέσουμε τα ερωτήματα αυτά, τα οποία βασανίζουν τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ, στον τεχνικό διευθυντή και στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου μας, μιας και αυτοί είναι οι άμεσα υπεύθυνοι για την ομάδα, για την εικόνα της ομάδας αλλά και για τις επιλογές παικτών και προπονητή! Οι υποσχέσεις σας προς το κόσμο της Α.Ε.Λ., το καλοκαίρι, ήταν πολύ διαφορετικές από αυτό που δυστυχώς βλέπουμε το τελευταίο καιρό.

Η ομάδα μας, δεν είναι αυτή που θέλει ο κόσμος της! Παίκτες χωρίς ψυχή, χωρίς πάθος, χωρίς τσαμπουκά δεν πρέπει να φορούν τη φανέλα της Α.Ε.Λ. κύριοι! Προπονητής χωρίς νοοτροπία ή χωρίς να μπορεί να μπολιάσει τους παίκτες του με την πολυσυζητημένη νοοτροπία δεν κάνει για τον πάγκο της Α.Ε.Λ.!! Η ομάδα μας βρίσκεται προ του φάσματος να μείνει χωρίς στόχους, τόσο νωρίς. Ελπίζουμε να μην συμβεί φυσικά, όμως τα δεδομένα είναι εκεί.

Ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ, μπούχτισε τόσα χρόνια να ακούει για νοοτροπίες, για χτίσιμο της ομάδας, για υπομονή κ.λ.π. Η στήριξη στους εκάστοτε προπονητές και ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη από τους οπαδούς της Α.Ε.Λ.. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. βρίσκεται πάντα εκεί, δίπλα στην ομάδα, δίπλα στο σωματείο.

Ο κόμπος όμως έφθασε στο χτένι!! Όσοι δεν αντέχουν, όσοι δεν μπορούν, όσοι δεν είναι ικανοί θα φύγουν. Πλέον πρέπει να καταλάβουν όλοι, όσοι βρίσκονται στο οικοδόμημα της Α.Ε.Λ., ότι κανένας δεν είναι δεδομένος. Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. έχει τη νοοτροπία του νικητή μέσα του και γι αυτό όσοι δεν την έχουν θα απομακρυνθούν από την Α.Ε.Λ. μας γιατί έτσι θέλουμε, γιατί έτσι πρέπει!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: