Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Εκτός ο Καλντέιρα


Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια για την φάση των “16”. Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Καλντέιρα ωστόσο για λόγους ετοιμότητας έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός 18άδας έμειναν και οι τραυματίες Ρόκε και Χαραλάμπους όπως επίσης και οι Άντριου Άλι και Πίτσιλλος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πετάνε στα σύννεφα μετά την νίκη του πρωταθλήματος εις βάρος του ίδιου αντιπάλου απαιτώντας να δείξουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, το ίδιο αγωνιστικό πάθος και θέληση στο γήπεδο ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο κ. Κλίνγκερ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε από σήμερα η ομάδα, ένας εκ των οποίων θα μείνει εκτός αποστολής λίγες ώρες πριν από το αυριανό παιχνίδι.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:Πάνος Κωνσταντίνου, Χαράλαμπος Καϊρίνος, Ντόσσα Τζούνιορ, Ρούι Τζούνιορ, Έντβιν Ουόν, Στέλιος Πάρπας, Χαμάτ Ντικουμάνα, Λοΐζος Κακογιάννης, Αντρές Ρούγκα, Μέλιος Αριστείδου, Κλέιτον Κρουζ, Ντούσαν Κέρκεζ, Άγγελος Ευθυμίου, Μαξίμ Λαρόκ, Πέδρο Τοράο, Μιγκέλ Βάργκας, Φρέντι, Σύλβιο Γκονζάλες και Λουίς Σερτζιάο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Panagia mou re, ti elpides exoumen avrio xwris ton Kalteira? Ekaikamen

Tartarean - AEL είπε...

:-)
όλοι οι παίχτες της ομάδας μας είναι χρήσιμοι. Θα έρθει και η ώρα του Γκαλτέϊρα. Που την στιγμή που φορεί την κίτρινη φανέλλα πρέπει να τον στηρίζουμε.