Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Απολογούμαστε.

Καταρχάς απολογούμαστε για το ότι εδώ και δύο μέρες μετά το παιχνίδι μας με την ΑΕΠ δεν σχολιάσαμε δεν αναγράψαμε κάτι στο μπλοκ μας.

Προσωπικά φίλοι ήθελα να ηρεμίσω μετά την ταπεινωτική για μένα ήττα από την ΑΕΠ, όχι γιατί υποτιμώ την ομάδα της Πάφου αλλά γιατί έβλεπα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου να μας κοροϊδεύουν και εγώ σαν μαλάκας στην κερκίδα να τρωω το κρύο που με χίλια τόσα βάσανα να καταφέρω να βρεθώ η ώρα 14,30 στο Παφιακό.

Είναι κρίμα μια ομάδα που ξεκίνησε με όλες τις καλές προδιαγραφές για μια μεγάλη φετινή πορεία να συμβαίνουν με το τέλος του πρώτου γύρου τόσα και τόσα που θα μας έφερναν κοντά στην κορυφή μια ανάσα και εμείς κλωτσήσαμε πολλάκις αυτή την ευκαιρία φέτος γιατί στο αποδυτήριο επικρατεί το έλα να δεις. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι υπεύθυνοι είναι εκεί και πρέπει να κρατούν τα σχοινιά σφιχτά.

Ο Γκλίγκερ για ακόμη ένα παιχνίδι μας απόδειξε πως δεν είναι για τον πάγκο της ΑΕΛ αν και φυσικά αυτό δεν αφήνει προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές μας που απλά μας έδειξαν καθαρά πως αν ήθελαν θα κέρδιζαν το παιχνίδι με 2 και 3 – 0 αλλά έκαναν απ την αρχή αυτό που έπρεπε για να μην σκοράρουν.

Από το Σαββατιάτικο ναυάγιο διασώθηκαν ο Ντούσαν Κέρκεζ που ήταν από τους καλύτερους, ο Ν. Τζούνιορ, ο Ρ. Τζούνιορ, ο Κακογιάννης και Ρούγκα. Απ εκεί και πέρα οι υπόλοιποι

ποδοσφαιριστές ήταν παρόν απών από το γήπεδο.

Κρίμα για τον μεγάλο κόσμο μας που αψηφόντας τις καιρικές συνθήκες βρέθηκε στο Παφιακό για να βοηθήσει την ομάδα.



ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΑΕΛ Λεμεσού (Ν. Κλίνγκερ): Καϊρίνος, Ρ.Τζούνιορ, Ν.Τζούνιορ, Ντικουμάνα, Κακογιάννης, Ευθυμίου(59’ Βάργκας), Κέρκεζ(78’ Καλντέιρα), Κλέιτον, Γκονζάλες(64’ Σερζάο), Φρέντυ, Ρούγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: