Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, καλεί όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ όπως δώσουν το παρόν τους στους αγώνες που δίνουν οι ομάδες μας αυτή την εβδομάδα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην καλαθόσφαιρα.

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών τις υποχρεώσεων, με την γαλλική Elan Chalon, στις 19.00 το βράδυ και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων μας!! Τα τελευταία γεγονότα, καθιστούν την στήριξη της ομάδας μας ακόμα πιο επιτακτική! Ο κόσμος της Α.Ε.Λ. πρέπει να δώσει δυναμικά το παρόν του στο Melford Arena, εκεί όπου η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μια ευρωπαϊκή νίκη!!
Την Τετάρτη, στις 14.30 το μεσημέρι, η ποδοσφαιρική μας ομάδα δίνει άλλη μια μάχη, αυτή τη φορά στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλλου. Στόχος η επανάληψη του θριάμβου του περασμένου Σαββάτου, έτσι ώστε να τεθούν οι βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, εν όψη και του επαναληπτικού! Η καλή εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε και από το νικηφόρο αποτέλεσμα, απαιτεί από όλους ακόμα πιο σκληρή δουλειά! Η ομάδα μας καλείται να δώσει συνέχεια στο πάθος, στο πνεύμα νικητή, στο σεβασμό προς τη φανέλα και προς το κόσμο της Α.Ε.Λ., στοιχεία τα οποία όλοι είδαμε στο τελευταίο αγώνα μας!! Οι οπαδοί της Α.Ε.Λ., ζητούν να συνεχιστεί, η συνολική και πολύ καλή παρουσία της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια απ εδώ και εμπρός! Ο κόσμος της Α.Ε.Λ., θέλει να βλέπει αυτό που είδε στον αγώνα του Σαββάτου. Θέλει να βλέπει μια Α.Ε.Λ., που θα την τρέμουν όλοι! Θέλει να βλέπει την ομάδα μας να σκορπά χαρά στον κόσμο της και να τον γεμίζει με περηφάνια!!
ΑΕΛΙΣΤΕΣ, στηρίξτε τις ομάδες μας! Και στο Melford Arena και στο Τσίρειο. Δώστε δυναμικά και μαζικά το παρόν σας δίπλα στις ομάδες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: