Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Εκτός ο Έτβιν Ουόν

Μέσα στα τόσα πολλά προβλήματα που κουβαλά η ομάδα μας και την φημολογία της απομάκρινσης του προπονητή Νίρ Γκλίγκερ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια για τον επαναληπτικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (16/12/2009) στης 14.30 στο ΓΣΠ.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν καθήκον να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν από δυνάμεις και να κυνηγίσουν τις όποιες ελπίδες έχουμε νίκης στο ΓΣΠ που θα φέρει την πρόκριση στην Λεμεσό και την παραμονή μας στο θεσμό του κυπέλλου που είναι ένας από τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου. Ο Έτβιν Ουόν δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση. Επισκέφτηκε τον γιατρό και όπως έδειξαν οι εξετάσεις υπέστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για μια εβδομάδα.

Εκτός ομάδας έμειναν ακόμα οι Ρόκε, Πίτσιλλος και Χαραλάμπους όπως επίσης και ο Πάρπας ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Έχει πρόβλημα τενοντίτιδας θα μείνει εκτός προπονήσεων για δυο-τρεις μέρες.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ένας θα αποκλειστεί λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den eimaste xamenoi apo xeri me Omonoia. Mesoamyntika o propolitis tous steinei kala. Alla prepei na paiksoun oloi me PATHOS mexri to teleftaio lepto. Epithetika, exoume provlima me kleistes amynes, alla an i Omonoia paiksei anoixta tote mporoume na skoraroume. Krima pou leipei o Ouon giati tha edene i amyna kalytera. Kai krima pou leipei o Freddy giati einai kalos sto anoikto gipedo.

To vasiko einai na MHN dextoume prwtoi goal.

Tartarean - AEL είπε...

Φίλε μου ποτέ μα ποτέ δεν είμαι απαισιόδοξο άτομο. Όμως αύριο είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση. Φυσικά όχι ακατόρθωτη. Όμως θα το θεωρούσα ως μικρό θαύμα αν φύγουμε από το ΓΣΠ με την πρόκριση. Το εύχομαι εκ βάθεως καρδίας. Η Ομόνοια κατεβαίνει αύριο με 4 σημαντικότατες απουσίες όμως το ροστερ της είναι πάμπλουτο και δεν είναι αφελής να μπει να παίξει ανοιχτά την ΑΕΛ. Θα διαφυλάξει το 0-1 υπέρ της και θα χτυπήσει την ΑΕΛ αφού θα κυνηγάμε το σκορ. Δεν θέλει και πολύ μυαλό. Αυτό που με καθησυχάζει λίγο είναι πως ούτε η Ομόνοια σκοράρει εύκολα και ίσως μας βοηθήσει και μια φορά η τύχη αν καταρχάς θέλουν οι ίδιοι οι παίχτες να παίξουν με πάθος για την πρόκριση.

Ποιος σου είπε πως δεν παίζει ο Φρέντυ? Ο Ουόν είναι απών, ο Ρόκε, Χαραλάμπους, Πάρπας και Πίτσιλλος.

Ανώνυμος είπε...

Se kapoia istoselida diavasa gia Freddy, den thymamai akrivws. Mporei kai na einai lathos. An skoraroume prwtoi exoume polles elpides.

Den kserw ti ginetai sta apodytiria kai me poia psychologia tha katevoun oi paixtes. Grafeis syxna oti o proponitis exase ton elegxo. Afto, an einai alithia, paizei megalo rolo.

Tartarean - AEL είπε...

φίλε ότι γράφουμε δεν είναι έτσι στην τύχη που γράφετε. Στο αποδυτήριο φίλε υπάρχει μεγάλη απειθαρχία και ναι φταίει ο Γκλίγκερ αλλά άμεσα υπέυθυνος είναι άλλος.

Τέλος πάντων τώρα ο Γκλίγκερ το πιθανότερο θα είναι παρελθόν όμως τα προβλήματα δεν θα λυθούν αν δεν κόψει από την ρίζα ο πρόεδρος το πρόβλημα.


Ναι έμαθα πως ο Φρέντυ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και πήγε γιατρό και το πιθανότερο αύριο να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. ο Ουόν πιέζετε άγρια από την τεχνική ιγεσία αλλά και την διοίκηση να σφύξει τα δόντια να παίξει αλλά δεν δέχετε. Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως το καλοκαίρι πάει Ομόνοια για ένα αρκετά σεβαστό ποσό. Ο Πούλπο παρ ότι ακούετε έντονα πως πάει Αποέλ δεν πιστεύω πως θα τον πάρει. Οι μάνετζερ των Αργεντίνων αυτό κάνουν. Ρίχνουν τα δίχτυα τους σε όλες τις μεγάλες ομάδες και ότι τσιμπίσουν. Τον βλέπω πιθανότερο να μίνει ΑΕΛ αλλά αν θα πάει σε άλλη ομάδα έχω πληροφορίες για Απόλλωνα. Θα δούμε αν είναι βάσιμες φίλε μου.

Αύριο φίλε μου δυστυχώς δεν...
μακάρι αλλά είναι δύσκολο...
Δεν είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά η ομάδα έχει πολλά προβλήματα για να καταφέρει να βγει αλόβητη από μια τέτοια έδρα.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να έρθει κανένα εκατομμύριο να ξοφληθούν χρέη, ο Ουόν ας πάει στο καλό. Ο δε Πούλπο, να πάει όπου θέλει αν συνεχίζει να μαλακίζεται αντί να παίζει μπάλα. Κάτι ήξερε ο Ρουμάνος που δεν τον ήθελε.

Η απειθαρχεία στα αποδυτήρια είναι θανάσιμη πληγή και πρέπει να κοπεί στην ρίζα της. Καμιά ομάδα δεν πάει μπροστά χωρίς πειθαρχία. Αν αυτός είναι ο λόγος που παίζουν χωρίς πάθος και αν αυτό δείξουν στο γήπεδο αύριο, τότε δεν έχουμε καμιά ελπίδα.

Tartarean - AEL είπε...

φίλε μου μακάρι να γίνει το θαύμα σήμερα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Ο Ουόν αν θα φύγει το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα πάρει χρήμα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που πάει το πιθανότερο στην Ομόνοια. Πίστευα πως θα τον δώσουμε εκτός Κύπρου.

Ο Πούλπο όπως σου είπα είναι πολύ πεσμένος αγωνιστικά. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές πως φεύγει θα πρέπει να μην του δίνετε χρόνος συμμετοχής στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Tartare 0-2. Opws akrivws to eprovlepsa! Gimme the cudos!

An eixame 2-3 kentrwous pou na mporoun na vkaloun mian pasan tou xairkou, tha pigename akomi kalytera.

Aftoi prepei na einai oi stoxoi ton Genari:

--Termatofylakas AEROPLANO
--Dyo-treis kentrwoi PAIXTARADES me pasa "parto-valto"
--Peitharxia kai pathos!

Tartarean - AEL είπε...

filara mou molis irta pou tin boutiroupoli. Eferamen tin prokrisi. Sto arthro pou pou tha kanw molis iremisw tha apologithw gia to oti imoun apaisiodoksos. Alla me ola afta pou kseroume kai blepame oute sta trella mou oneira tetoia prokrisi. Twra lene ta omonoiatakia pos mas edwsan to mats gia na tous dwsoume ton Ouon pio ftina.

Ante gia sas ante gia sas

Gia tis metagrafes exeis apolyto dikaio. Xtypas kypello me aftin tin prokrisi. Thelis ena portari klasis kai ena dekari na fkalei matia kai theleis kai ftera idiaitera apo aristera.